Mahjong 88 van Play’n Go nu online

Home » Mahjong 88 van Play’n Go nu online

Play’n Go heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, Mahjong 88. Het is niet een gokkast zoals we die normaal kennen met rollen en spins, maar met een rooster van symbolen. En deze gokkast betaald uit in clusters.

Meerdere spellen, zelfs spellen van Play’n Go, gebruiken dit principe al en zijn erg populair.

Het spel heeft echt een enorm aantal bonussen en extra’s, dus onderstaand ga ik alles punt voor punt uitleggen om het een en al wat duidelijker te maken.

Cluster betalingen

Als je 4 of meer van dezelfde symbolen in een cluster krijgt dan is dat een winnende combinatie. Een symbool maakt onderdeel uit van een cluster als het horizontaal of verticaal aan elkaar zit.

Mystery symbolen

Mystery symbolen komen ook voor op dit spel. Deze zullen altijd veranderen in een aanliggend symbool.

Wegvallende symbolen

Zodra je een of meerdere winnende combinaties hebt dan zullen alle symbolen in die combinaties verwijderd worden en komen er op de lege plekken nieuwe symbolen. Hierdoor kun je dus met 1 spin meerdere keren prijs krijgen.

Fortune Frog

Als je 33 of meer symbolen hebt verzameld, doordat ze verwijderd worden naar aanleiding van een win, dan zal één van de volgende 4 bonussen actief worden.

[fancy_list style=”bullet_list”]
  • Croak – 1 type symbool zal betalen als scatter symbool en deze symbolen hoeven dus niet aan elkaar te zitten
  • Spawn – 1 type symbool zal veranderen in 1 ander type symbool
  • Tongue – 2 randen van het rooster worden gekozen en alle symbolen er tussen in worden veranderd in één en hetzelfde symbool
  • Hop – 1 type symbool wordt gekozen en alle aanliggende symbolen worden verwijderd
[/fancy_list]

Super Charge

Als je meer dan 88 symbolen weet te verzamelen dan wordt alle winst tot dan toe vermenigvuldigd met 5.

Seizoenen en Seizoenen Wilds

Tijdens het spelen zit je altijd in één van de 4 seizoenen. Deze veranderen willekeurig. In elk seizoen kan er willekeurig een bonus voorkomen.

[fancy_list style=”bullet_list”]
  • Summer – Tot 5 willekeurige wild symbolen worden op het rooster gezet en alle aanliggende symbolen zullen worden verwijderd
  • Autumn – Tot 11 willekeurige symbolen worden op het rooster gezet en worden of wild of verwijderd vanaf de randen
  • Winter – Tot 4 willekeurige wild symbolen worden op het rooster gezet en zullen niet verwijderd worden als ze deel uit maken van een winnende combinatie
  • Spring – Tot 12 willekeurige wild symbolen worden op het rooster gezet[/fancy_list]

Oordeel

Zoals wel duidelijk is heeft Mahjong 88 erg veel bonussen en extra’s. Het spel werkt met een rooster zoals we ook al kennen van populaire Play’n Go titels als Moon Princess, Viking Runecraft en Reactoonz. Welke trouwens enorm populair zijn.

Op dit spel kun je echt enorme bedragen winnen. Vooral met de vermenigvuldiger van 5 als je meer dan 88 symbolen verzameld. Maar let er wel op dat dat natuurlijk niet heel vaak gebeurt.

Benieuwd naar deze nieuwe online gokkast, speel deze nu bij elk Play’n Go casino, zoals bijvoorbeeld Gate777. Waar je als speler elke dag een bonus kunt claimen.

[button link=”https://begin.gate777.com/redirect.aspx?pid=4021&bid=1772″ size=”medium” target=”blank”]Bezoek Gate777 >>[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.