Master Joker, hoge winsten op simpele gokkast

Home » Master Joker, hoge winsten op simpele gokkast

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik voor het laatst over Pragmatic Play heb gepost.

Wat eigenlijk jammer is, want deze software is goed en ook nog eens populair. Dus vandaar dat ik vanaf nu vaker de nieuwste online gokkasten van Pragmatic Play zal toelichten.

Ook komt er snel een nieuwe pagina met alle Pragmatic Play casino’s.

Maar nu eerst de nieuwe release, Master Joker.

Master Joker is een vreemde online gokkast, deze gokkast heeft namelijk maar 1 lijn. Het gebruikt wel 5 rollen, maar slechts één symbool per rol.

Krijg je 3, 4 of 5 dezelfde symbolen dan heb je prijs.

Maar er is meer. Tevens komt er een joker symbool voor op de middelste rol. Als dit symbool voorkomt in een winnende combinatie, dus minstens 2 dezelfde symbolen en de joker, dan zal het wiel boven de rol gaan draaien. Deze geeft een vermenigvuldiger van 2x, 3x, 5x, 10x, 25x, 50x of zelfs 100x.

De winnende combinatie wordt vermenigvuldigd met het bedrag waar had rad op stopt.

Oordeel

Master Joker zal niet voor iedereen zijn. En eerlijk gezegd, het is geen online gokkast die ik lange tijd achter elkaar zal spelen, daarvoor wordt het op een gegeven moment een beetje saai.

Maar Master Joker is zeker de moeite waard, helemaal als je weet dat de maximum win 10.000 keer je inzet kan zijn. Maar zelfs andere combinaties flinke bedragen kunnen opleveren. Een 50 of 100 keer vermenigvuldiger is natuurlijk enorm.

Hierdoor blijft het toch een spannende online gokkast. En tevens komt het rad niet maar heel weinig voor.

Zoek je een hele simpele online gokkast, maar wel een met kans op enorme winsten, dan zal ik zeker Master Joker eens proberen.

Je vind Master Joker onder andere bij bitStarz en Cashmio.

[button link=”https://bs.direct/bbitstarz-1-829-00ea1db6″ size=”medium” target=”blank”]Bezoek bitStarz >>[/button]  [button link=”https://wlcashmio.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_1077b_138c_&affid=324&siteid=1077&adid=138&c=” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Cashmio >>[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.