Leo Vegas, gratis spins

Meer gratis spins bij Leo Vegas

0

Leo Vegas biedt al enige tijd 20 gratis spins aan voor alle nieuwe spelers, geen storting nodig. En dat is nog steeds onveranderd.

Maar Leo Vegas boodt alle nieuwe spelers die een eerste storting maakte ook nog eens 80 gratis spins op Starburst aan. Dat is nu veranderd en verbeterd.

Alle nieuwe spelers ontvangen als eerste, zoals gezegd, 20 gratis spins op Starburst. Maar zodra spelers een eerste storting maken, hoe klein of groot ook, ontvangen ze ook nog eens 180 gratis spins extra. Vanaf het moment dat je je eerste storting hebt gemaakt krijg je namelijk dagelijks 20 gratis spins, 9 dagen lang.

In totaal heb je dus, met een minimale storting, 200 gratis spins!

Maar uiteraard ontvang je bij Leo Vegas ook nog eens een bonus op je eerste storting van 200% tot aan €100,-. En daarna nog eens voor €600,- aan bonussen op je tweede, derde en vierde storting. In totaal kun je €700,- aan bonussen en 200 gratis spins claimen.

Leo Vegas heeft hiermee echt een van de beste deals. En ze bieden spellen aan van NetEnt, Microgaming, NextGen Gaming en nog veel meer, allemaal zonder download. Én Leo Vegas is een van de betere mobiele casino’s online!