Mobiele online gokkast

NetEnt heeft afgelopen week de nieuwe online gokkast Attraction uitgebracht. Maar ze hebben tevens een van hun klassieke online gokkasten op het mobiele platform uitgebracht.

Blood Suckers Touch is de mobiele versie van het populaire NetEnt spel Blood Suckers.

Deze online gokkast is nu volledig aangepast voor het beste resultaat op je mobiele telefoon of tablet, zoals met alle NetEnt Touch spellen.

Blood Suckers is een online gokkast met een vampieren thema. Het spel komt tevens met 2 verschillende bonussen. Als eerste een gratis rondes bonus. Als je 3 of meer scatter symbolen in beeld krijgt ontvang je 10 gratis spins waarbij alles maal 3 betaald. Je kunt tijdens de gratis spins zelfs nog meer gratis spins winnen.

En het komt met een bonus spel, als je 3 of meer bonus symbolen op een winlijn krijgt. Hier zie je 12 doodskisten voor je waarbij er in 9 een vampier zit. Kies kisten om vampieren te doden. Deze bonus eindigt als je een lege kist vind.

Blood Suckers is nog steeds een populaire online gokkast van NetEnt en gelukkig kun je deze nu ook op je mobiele apparaat spelen. Blood Suckers Touch komt met een hoog uitbetalingspercentage van 98%.

Mocht je deze nieuwe mobiele gokkast willen spelen, kies dan voor een van de beste NetEnt casino’s.

Blood Suckers, mobiele versie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.