Online gokkast

Zoals in een eerdere post vermeld heeft Williams Interactive twee nieuwe online gokkasten uitgebracht, Lunaris en Montezuma. Lees meer over Lunaris is deze post.

Montezuma is de eerste online gokkast van Williams Interactive dat gebruikt maakt van het Wheel Bonus principe, een populaire manier van bonusspellen. Deze online gokkast is ook al enige tijd erg populair in “normale” casino’s.

Montezuma is een online gokkast met 30 lijnen en een Inca thema. Het hoogste symbool, Montezuma, komt gestapeld op alle rollen voor en het wild symbool, pyramide, komt voor op rollen 2, 3 en 4, maar wel dubbel.

Vooral het bonusspel van Montezuma is erg leuk. Als je 3 of meer scatter symbolen krijgt zul je een rad starten. Dit rad stopt op een nummer van 3 tot 25. Dit is het aantal gratis spins dat je zult krijgen. Maar er is meer. Tijdens de gratis spins heeft elke spin een willekeurige vermenigvuldiger van x2, x3, x5 of x10. En deze gokkast kan extra rondes geven.

Om extra rondes te krijgen heb je maar 2 scatter symbolen nodig. Als de twee scatter symbolen vallen zal het rad opnieuw draaien en de spins die je dan wint speel je met de vermenigvuldiger die de extra spins starten. Dit kan blijven gebeuren en je kunt op Montezuma gemakkelijk 40 tot 50 gratis spins spelen.

Je moet het ook een beetje van het bonus spel hebben om goed te winnen.

Het mooie maar ook meteen het gevaarlijke aan Montezuma is dat dit een hoge risico gokkast is. Dit betekend dat je kans hebt op enorme prijzen, maar dat je ook vaak lage bedragen wint. Een beetje alles of niks. Ik hou wel van zulke gokkasten, maar sommige spelers zullen dit niet waarderen. Montezuma komt wel met een bonus garantie, als je het bonus spel krijgt zul je altijd minstens 10x je inzet winnen.

Je kunt ook de video bekijken die Williams Interactive heeft uitgebracht.

Montezuma –  Online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.