Moon Princess 100, nieuwe versie van klassieker

Home » Moon Princess 100, nieuwe versie van klassieker

In 2017 heeft Play’n Go Moon Princess uitgebracht. Een gokkast met een rooster van symbolen, dat direct een grote hit was en al meerdere andere titels heeft gezien.

Nu, 5 jaar later, heeft Play’n Go Moon Princess 100 uitgebracht. Dit is een nieuwe titel, maar niet echt een nieuwe gokkast. Bijna alles aan deze gokkast is hetzelfde, met slechts 2 verschillen die te maken hebben met het getal 100.

Deze 100 versie gebruikt hetzelfde thema en dezelfde bonussen. Zelfs met de 3 prinsessen, Love, Star en Storm met elk hun eigen bonussen.

Moon Princess 100 gebruikt een rooster van 5 bij 5 symbolen. Winnende combinaties bestaan uit 3, 4 of 5 dezelfde symbolen, horizontaal of verticaal.

Winnende symbolen worden verwijderd en alles zakt naar beneden, dat kan opnieuw een winnende combinatie geven.

Moon Princess 100 heeft een maximale uitbetaling van 15.000 keer je inzet.

online gokkast

Wild symbolen

Als een winnende combinatie van precies 3 symbolen wordt verwijderd, dan zal het middelste symbool een wild achterlaten.

Oplopende Vermenigvuldiger

Na elke cascade gaat de vermenigvuldiger met x1 omhoog, tot een maximum van x100. Dit was op het origineel x20.

Girl Power

Op elke niet winnende spin kan de op dat moment in beeld staande prinses haar bonus geven.

  • Love – Veranderd alle symbolen van één soort in een willekeurig ander symbool
  • Star – Voegt 1 of 2 willekeurige wild symbolen toe aan het rooster
  • Storm – Verwijderd alle symbolen van twee soorten van het rooster

Princess Trinity

Naast het rooster komt een speciale meter voor met 3 partjes. Elke winnende combinatie van 3, 4 of 5 prinsessen vult de meter met 1, 2 of 3 partjes.

Als je de meter hebt gevuld dan ontvang je 1 gratis spin waarbij elke prinses haar bonus achter elkaar zal uitvoeren. Als je het hele rooster weet vrij te spelen dan starten de gratis spins.

Gratis Spins Bonus

Als je het rooster vrijspeelt dan starten de gratis spins. Kies één van de drie prinsessen die tijdens de gratis spins altijd actief is en blijft.

Elke niet winnende spin zal de gekozen prinses haar bonus geven.

Love, Star, en Storm geven 4, 5 en 8 gratis spins. De meter is ook nog steeds actief en als je deze vult dan krijg je 4, 3 of 2 extra gratis spins, tot aan maximaal 100. Wat in het origineel 20 was.

gratis spins bonus

Oordeel

Als je bekend met het origineel, dan zie je dat er weinig is veranderd. Maar wat is veranderd maakt wel een groot verschil. Je kunt nu een vermenigvuldiger van 100x krijgen en zelfs tot aan 100 gratis spins.

Moon Princess was al een erg geslaagde titel en deze versie is eigenlijk gewoon net iets beter, dus zeker aan te raden. Speel nu bij elk betrouwbaar Play’n Go casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.