Motörhead, nieuwe online gokkast van NetEnt

Home » Motörhead, nieuwe online gokkast van NetEnt

Vandaag heeft NetEnt een nieuwe online gokkast gelanceerd, Motörhead.

Motörhead is na Guns N’ Roses en Jimi Hendrix de derde release in hun rock serie. En volgens mij ook tevens de laatste van de serie.

Deze nieuwe online gokkast gebruikt 76 lijnen. Daarnaast komen alle symbolen gestapeld (stacked) voor op alle rollen, behalve het scatter symbool. Dit komt enkel voor op elke rol.

Tijdens de normale spins en de gratis spins zal er altijd minstens één rol bestaan uit een mystery symbool. Nadat alle andere rollen zijn gestopt met draaien zal dit symbool veranderen in een en hetzelfde willekeurig symbool. Uiteraard kunnen ook meerdere rollen een mystery symbool worden.

Tevens kan er tijdens de normale spins een willekeurige bonus voorkomen, Bomb Feature. Als dit gebeurt zal de willekeurige rol met mystery symbolen niet voorkomen. Maar zullen wel minimaal 10 willekeurige symbolen op de rollen veranderen in een mystery symbool. Hierna stoppen de rollen met draaien en zal het symbool weer veranderen.

Als laatste heeft Motörhead ook een gratis spins bonus. Krijg 3 of meer scatter symbolen waar dan ook in beeld en je ontvangt 10 gratis spins. Tijdens de gratis spins zal de mystery rol of rollen bestaan uit een mystery symbool of een wild symbool. Je kunt dus meerdere wild rollen krijgen tijdens deze gratis spins bonus.

Motörhead is nu bij alle betrouwbare NetEnt casino’s te spelen.

Bekijk tevens de promotionele video van Motörhead.

[button link=”http://wlcashmio.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_1077b_138c_&affid=324&siteid=1077&adid=138&c=” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Cashmio >>[/button]

Motörhead – online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.