Mysterious Egypt, “Book of” kloon met twist

Home » Mysterious Egypt, “Book of” kloon met twist

Tegenwoordig worden er maandelijkse meerdere “Book of” gokkasten uitgebracht. Elke provider heeft er minstens een, de meeste zelfs meerdere.

Nu heeft Pragmatic Play er ook weer een uitgebracht, Mysterious Egypt. Maar deze is net wat anders dan de standaard versies.

Mysterious Egypt heeft 10 lijnen op 5 rollen, elk 3 symbolen hoog. Het heeft ook scatter symbolen die tevens als wild symbool tellen op alle rollen.

Het heeft een Egyptisch thema, wat nogal standaard is, maar wel erg kleurrijk.

Mysterie Symbolen

Tijdens elke normale spin wordt er een willekeurig symbool gekozen als mysterie symbool.

Als minstens 3 van deze symbolen voorkomen dan zullen ze uitstrekken en betalen alsof ze normaal op een winlijn vallen, waar de symbolen ook staan.

Gratis Spins Bonus

Krijg je 3, 4 of 5 scatter/wild symbolen dan win je 10 gratis spins.

Voordat de spins starten worden er 2 willekeurige mysterie symbolen gekozen.

Deze symbolen zullen ook uitstrekken, net zoals bovenstaand bij de standaard spins. Eigenlijk het standaard “Book of” principe.

3 of meer scatter/wild symbolen geven 10 extra gratis spins.

Oordeel

Mysterious Egypt is grotendeels hetzelfde als alle andere “Book of” gokkasten. De wild die ook scatter is, 10 lijnen, zoals de meeste en uitstrekkende bonus symbolen.

Maar Mysterious Egypt heeft wel iets extra’s. Namelijk een bonus symbool tijdens elke normale spin en twee bonus symbolen tijdens de gratis spin.

Dit is niet iets dat al niet eerder is gebruikt, maar zie je wel veel minder dan de normale versies en is een leuke en afwisselende extra.

Ik ben altijd gek op Pragmatic Play gokkasten doordat ze er mooi uit zien, heel fijn spelen en ook flink kunnen uitbetalen. Mysterious Egypt is niet anders en is toch een leuke aanvulling op hun catalogus.

Speel Mysterious Egypt bij elk betrouwbaar Pragmatic Play casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.