Nero’s Fortune, nieuw met oplopende vermenigvuldigers

Home » Nero’s Fortune, nieuw met oplopende vermenigvuldigers

Vandaag heeft Quickspin een nieuwe online gokkast uitgebracht, Nero’s Fortune.

Deze gokkast gebruikt een klassiek Romeins thema en heeft 5 rollen die elk 5 symbolen hoog zijn. Tevens komen er wild en scatter symbolen voor op alle rollen.

Het spel betaald in clusters, dit betekend dat een winnende combinatie 5 of meer van dezelfde symbolen is die horizontaal of verticaal aan elkaar verbonden zijn.

Tumbling Reels

Elke winnende combinatie wordt van de rollen verwijderd en nieuwe symbolen vallen bovenop om opnieuw een winnende combinatie te kunnen creëren.

Burning Arrows

Als een winnende combinatie in het basisspel wordt verwijderd kunnen er daarna pijlen op die plekken worden geschoten. Als deze plekken daarna weer verwijderd worden door een nieuwe winnende combinatie zullen deze de vermenigvuldiger per pijl verhogen met 1.

Flames of Nero Gratis Spins

3, 4 of 5 scatter symbolen geven 10, 12 of 14 gratis spins.

Tijdens de gratis spins worden er voor elke spin een hele berg pijlen afgevuurd op het scherm. Als je deze weer verwijderd door een winnende combinatie zullen deze de vermenigvuldiger weer per pijl één omhoog gooien. Alleen deze keer blijft de vermenigvuldiger actief tijdens alle gratis spins en kan deze dus alleen maar verder oplopen.

De vermenigvuldiger heeft geen maximum en kan per spin meerdere keren omhoog gaan.

Je kunt geen extra spins winnen tijdens deze bonus.

Oordeel

In het begin was Nero’s Fortune een beetje verwarrend, maar na een aantal spins werd het direct duidelijk hoe alles werkte, hopelijk is deze beschrijving dus ook duidelijk genoeg.

Ik vind Nero’s Fortune over het algemeen een prima gokkast. Het basis spel is niet het meest interessante, omdat je best veel loze spins krijgt of spins met een lage uitbetaling. Maar af en toe zit er best een hoge win tussen. Dit spel is vooral tijdens de gratis spins bonus interessant.

De bonus voelt zoals veel Megaways gokkasten, met de oplopende vermenigvuldigers.
Ik denk dan ook dat Nero’s Fortune vooral tijdens de gratis spins bonus echt tot zijn recht komt en daar ook de kans geeft op grote winsten.

Over het geheel ben ik zeer tevreden over deze nieuwe online gokkast van Quickspin en verwacht ik dat veel spelers dat zullen zijn.

Speel Nero’s Fortune nu bij elk Quickspin casino, waaronder Cashmio.

[button link=”https://wlcashmio.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_1077b_138c_&affid=324&siteid=1077&adid=138&c=” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Cashmio >>[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.