Nieuw, Cat Wilde in the Eclipse of the Sun God

Home » Nieuw, Cat Wilde in the Eclipse of the Sun God

Play’n Go heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, Cat Wilde in the Eclipse of the Sun God.

Dit spel gebruikt 20 lijnen op 5 rollen, elk 3 symbolen hoog. Het gebruikt een Inca-achtig thema met mooie, grote symbolen. Wild symbolen komen voor op rollen 2, 3 en 4 en scatter symbolen komen voor op rollen 1, 3 en 5.

Wegvallende symbolen en oplopende vermenigvuldiger

Cat Wilde in the Eclipse of the Sun God gebruikt wegvallende symbolen. Dit betekent dat winnende symbolen worden verwijderd en alle overige symbolen naar onder vallen, nieuwe symbolen vallen bovenop en geven de kans op een nieuwe winnende combinatie.

Elke keer als er een “cascade” voorkomt, dus als een winnende combinatie wordt verwijderd, wordt de vermenigvuldiger verhoogd van x1 naar x2, x4, x6 en uiteindelijk x10.

De vermenigvuldiger gaat terug naar x1 voor de nieuwe spin.

Gratis Spins Bonus

Krijg je 3 scatter symbolen op rollen 1, 3 en 5 dan win je 10 gratis spins.

Tijdens de gratis spins beginnen de vermenigvuldigers net als in het basis spel, maar is er één extra aan toegevoegd, namelijk x70.

Elke scatter die voorkomt tijdens de bonus is nu ook een wild symbool en zal worden verzameld. Elke keer als je er 5 hebt verzameld krijg je er 5 gratis spins bij en worden de vermenigvuldigers verhoogd. De x70 blijft trouwens wel altijd x70 en wordt niet verhoogd.

In totaal kun je 30 extra spins winnen, dus 40 in totaal.

Oordeel

Als je een beetje bekend bent met online gokkasten dan zul je bij deze titel als snel denken aan Gonzo’s Quest van NetEnt. En dat is terecht, want deze heeft veel overeenkomsten. De wegvallende symbolen en de oplopende vermenigvuldigers. Maar de gratis spins zijn wel echt anders doordat je scatter symbolen verzameld die je extra spins geven en het feit dat de vermenigvuldigers steeds hoger kunnen worden.

Ik vind dit een leuke titel. Het is wellicht niks nieuws, maar vooral de gratis spins bonus houdt deze gokkast interessant. Ik raad zeker aan om Cat Wilde in the Eclipse of the Sun God bij een betrouwbaar Play’n Go casino te proberen.

One Reply to “Nieuw, Cat Wilde in the Eclipse of the Sun God”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.