Nieuw, Cazino Zeppelin Reloaded, nog hogere uitbetaling

Home » Nieuw, Cazino Zeppelin Reloaded, nog hogere uitbetaling

In 2014 heeft Yggdrasil Gaming een gokkast uitgeracht, Cazino Zeppelin. Wat nog steeds hun populairste en bekendste online gokkast is.

Een spel met een steampunk thema dat een gratis spins bonus heeft zoals  Dead or Alive van NetEnt. Met sticky wild symbolen. Waarop je enorme winsten kon behalen.

Nu, 7 jaar later, hebben ze een vervolg, of geupdate versie uitgebracht, Cazino Zeppelin Reloaded. Een bijna exacte kopie van het origineel, alleen een veel hogere maximum win, maar liefst 100.000 keer je inzet!

Het spel gebruikt 5 rollen die elk 3 symbolen hoog zijn en gebruikt 20 lijnen. Wild en scatter symbolen komen voor op alle rollen. Alle symbolen zijn hetzelfde als op het origineel. Maar deze gokkast komt wel met een andere bonus en een speciale weddenschap.

Golden Bet

Je kunt de Golden Bet aanzetten. Hierdoor krijg je een hogere kans om de bonus te winnen. Dit kost je 25% extra bovenop je inzet.

Gratis Spins Bonus

3, 4 of 5 scatter symbolen geven 10, 15 en 25 gratis spins.

Tijdens de gratis spins worden alle wild symbolen “sticky”. Deze blijven dus staan tot het einde van de bonus. Wild symbolen die al in beeld stonden toen je de bonus kreeg blijven ook al meteen staan.

Elke keer als er een nieuw wild symbool voorkomt dan worden de vermenigvuldigers van alle wild symbolen die al in beeld stonden verhoogd met x1. Dat gebeurt elke keer opnieuw.

Als je op alle rollen minstens 1 wild symbool hebt staan dan krijg je 5 extra spins.

Bonus Buy

Cazino Zeppelin Reloaded heeft ook de optie om de bonus te kopen.

  • 100 keer je inzet voor 3 scatter symbolen
  • 300 keer je inzet voor 4 scatter symbolen
  • 700 keer je inzet voor 5 scatter symbolen

Oordeel

Als je bekend bent met het origineel dan merk je meteen dat er eigenlijk niks is veranderd. Behalve dan de gratis spins. Maar dat maakt wel echt een enorm verschil.

Elke keer als er een wild bij komt gaan alle wilds omhoog qua vermenigvuldiger. Dat kan op een gegeven moment erg veel wild symbolen met hoge vermenigvuldigers geven. Waardoor je echt enorme winsten kunt krijgen.

Ik vond het origineel al erg leuk, maar nu met deze versie zal ik die niet vaak meer spelen. Deze nieuwe versie kan namelijk tot maximaal 102.838 keer je inzet geven!

Speel deze nieuwe versie of de oudere versie bij elk top Yggdrasil Gaming casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.