Nieuw loyaliteitsprogramma bij Unibet

Unibet loyaliteitsprogramma

Nieuw loyaliteitsprogramma bij Unibet

0

Ik wil jullie informeren over het nieuwe loyaliteitsprogramma dat Unibet heeft geïntroduceerd waardoor spelen bij Unibet vele malen leuker en interessanter word.

Door te spelen bij Unibet verzamel je punten en met deze punten open je nieuwe levels. Elke maand zijn er bij Unibet 12 levels vrij te spelen en ieder level geeft je een bonus. Elk level geeft je gratis rondes op de leukste gokkasten en tevens krijg je vanaf level 3 ook nog eens gratis geld.

De gratis rondes zijn direct te claimen en te spelen. Het gratis geld word op de eerste dag na de maand waarin je het verdiend hebt uitgekeerd, ineens.

In totaal kun je 280 gratis rondes en €4000,- aan gratis geld verdienen als je alle 12 levels hebt vrijgespeeld.

Het spelen op gokkasten leveren je de meeste punten op, maar alle spellen en ook sport weddenschappen en poker tellen mee.

Unibet is een van de meest populaire online casino’s bij Nederlandse spelers en bieden spellen aan van heel veel verschillende software providers waaronder NetEnt en WMS Gaming. Je kunt eenvoudig geld storten via Ideal, Paysafecard en nog een hele reeks van andere opties en tevens betalen ze winst binnen 48 uur uit.

Ik heb al een tijd gespeeld deze maand en krijg morgen, 1 september, €100,- aan gratis geld gestort. Hopelijk kom ik volgende maand hoger voor nog meer geld.