Nieuw, Moon Princess Christmas Kingdom

Home » Nieuw, Moon Princess Christmas Kingdom

Play’n Go heeft ook een Kerst gokkast uitgebracht dit jaar, Moon Princess Christmas Kingdom.

En als je een beetje bekend met Play’n Go gokkasten dan komt deze wellicht bekend voor. Het is namelijk in de basis Moon Princess, maar met een kerst thema en kleine aanpassingen.

Het spel gebruikt een rooster van 5 bij 5 symbolen. Een winnende combinatie bestaat uit 3 of meer dezelfde symbolen horizontaal of verticaal, waar ook op het rooster. Als een winnende combinatie van exact 3 symbolen is verwijderd, dan komt er op de middelste plek een wild en zakt verder alles door naar beneden. Er vallen geen nieuwe symbolen bovenop zoals bij sommige van deze “rooster” gokkasten.

Moon Princess Christmas Kingdom heeft ook diverse bonussen en een gratis spins bonus.

Mistletoe

Tijdens elke spin worden er 5 willekeurige mistletoe symbolen op het rooster geplaatst, onder normale symbolen. Als een winnende combinatie op deze plekken verwijderd wordt, dan wordt de vermenigvuldiger verhoogd met +1. Tijdens de gratis spins worden er 10 in plaats van 5 van deze symbolen op het rooster geplaatst.

Girl Power

Tijdens elke niet winnende spin kan een van de meisjes actief worden. Welk meisje op dat moment in beeld staat, dat is de bonus die je krijgt.

  • Love – veranderd één soort symbool in één andere soort symbool
  • Star – voegt 1 of 2 wild symbolen toe aan het rooster
  • Storm – verwijderd 2 soorten symbolen van het rooster

Trinity Bonus

Deze bonus activeert als er minstens één scatter in beeld verschijnt. Deze scatter kan gewoon voorkomen of op het scherm geplaatst wordt.

Deze bonus geeft een gratis spin waarbij elke Girl Power een voor een uitgevoerd wordt. Mocht je hierdoor het hele scherm leeg spelen dan win je de gratis spins.

Gratis Spins Bonus

Je kiest één van de drie meisjes voordat de gratis spins starten.

Love, Star en Storm geven 4, 5 en 8 gratis spins. Tijdens de gratis spins geeft elke niet winnende spin de bonus van het gekozen meisje.

Een scatter symbool tijdens de gratis spins geven 4, 3 of 2 extra gratis spins.

Een maximum van 150 gratis spins is mogelijk.

Oordeel

Als je bekend bent met Moon Princess, dan zul je deze gokkast direct herkennen. Het gebruikt heel veel dezelfde bonussen en ook dezelfde symbolen. Maar nu met een kerst sausje eroverheen gegooid en het scatter symbool is nieuw.

Het is een leuke uitvoering voor de feestdagen en zeker de moeite waard om eens uit te proberen.

Deze gokkast valt in het rijtje van Moon Princess en Sisters of the Sun.

Moon Princess Christmas Kingdom gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.