Thunderkick heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, Phoenix Paradise.

Deze provider is gek op mythologische wezens als thema, zo zagen we al eerder bijvoorbeeld Quetzalcoatl in een van hun releases.

En nu hebben ze gekozen voor de phoenix. De vogel die na het sterven weer opstaat uit zijn eigen as. Zoals je bijvoorbeeld ook ziet in Harry Potter.

De gokkast heeft 5 rollen die elk 3 symbolen hoog zijn en gebruikt 15 lijnen.

Het spel gebruikt standaard kaart symbolen en allerlei mythische objecten en een avonturier. Er komen ook gloeiende rode eieren voor, dat zijn de scatter symbolen. En natuurlijk de phoenix. Dit is het wild symbool en kan enkel, dubbel en zelfs volledig stacked (gestapeld) voorkomen. En deze wild symbolen zijn vooral interessant tijdens de diverse bonussen.

Phoenix Paradise heeft een hoge maximale uitbetaling van 10.000 keer je inzet.

Phoenix Paradise, Base slot reels

Phoenix Paradise Bonussen

Vermenigvuldigende Wild Symbolen

Als wild symbolen worden gebruikt in een winnende combinatie dan hebben ze een vermenigvuldiger van x2. Maar hoe meer er voorkomen in een combinatie, hoe hoger deze vermenigvuldiger. 1, 2, 3, 4 and 5 wild symbolen vermenigvuldigen met x2, x4, x8, x16 en x32.

Mystery Wild Activation

Tijdens elke normale spin kan willekeurig deze bonus geactiveerd worden. Als dat gebeurt dan worden alle wild symbolen wandelende wild symbolen. Na de eerste spin en de uitbetaling, zullen alle wild symbolen één plek naar links opschuiven. Hierna ontvang je een gratis respin. Dit blijft gebeuren totdat er geen wild symbolen meer voorkomen op de rollen.

Eventuele scatter symbolen die tijdens de respins voorkomen worden verzamelt, waardoor je dus makkelijker 3 of meer scatter symbolen kunt verzamelen.

Gratis Spins Bonus

3 of meer scatter symbolen geven 8 gratis spins. Tijdens de gratis spins zijn alle wild symbolen wandelende wild symbolen, net zoals de bonus hierboven.

3 scatters tijdens de gratis spins geven 4 extra gratis spins.

Phoenix Paradise, Free spins feature

Bonus Kopen

Voor 100 keer je inzet kun je bij sommige online casino’s de gratis spins kopen.

Oordeel

Ik ben altijd gek op mythologische thema’s op gokkasten en Thunderkick blijkbaar ook. En Phoenix Paradise ziet er fantastisch uit. De achtergrond is mooi, de symbolen zijn duidelijk en prachtig en erg kleurrijk.

Ook de bonussen zijn geslaagd. De vermenigvuldigende wild symbolen zijn niet nieuw, die vind je zelfs al op Pyramyth ook van Thunderkick. Maar dat werkt altijd goed. En zeker tijdens de grtais spins. Waarbij als je er genoeg tegelijkertijd krijgt je spin na spin een grote winst pakt.

Thunderkick is altijd al een van mijn favoriete providers geweest. Ze hebben geweldige spellen, net zoals Phoenix Paradise.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Speel bij