Nieuw, Raging Rhino Megaways

Home » Nieuw, Raging Rhino Megaways

De laatste tijd komt er bijna elke week wel een nieuwe online gokkast uit met Megaways.

En nu is er zelfs weer een nieuwe waarvan ik denk, is dat nodig? Het origineel had al 4096 ways, maar dat was niet genoeg.

Want nu is zelfs het populaire en bekende Raging Rhino uitgebracht met Megaways. En de titel is heel simpel, Raging Rhino Megaways.

Het thema en alle symbolen zijn hetzelfde gebleven, een Afrikaans dieren thema. Maar deze online gokkast heeft nu tot aan 117.647 ways per spin.

Tevens zijn er wel wat andere kleine aanpassingen ten opzichte van het origineel.

Tijdens de normale spins komen wild symbolen alleen voor in het bovenste deel van de gokkast, op rollen 2, 3, 4 en 5. Tevens heb je op deze Megaways versie 4 in plaats van 3 scatter symbolen nodig om de gratis spins bonus te winnen.

Tevens komt deze gokkast met de bekende wegvallende symbolen. Elke winnende combinatie wordt verwijderd en nieuwe symbolen vallen bovenop waardoor je opnieuw een winnende combinatie kunt krijgen.

Gratis spins bonus

Als je 4 of meer scatter symbolen krijgt dan ontvang je 8 gratis spins, deze starten op een vermenigvuldiger van x1.

Elke winnende combinatie, dus ook vanuit wegvallende symbolen (je kunt meerdere wins achter elkaar krijgen met 1 spin) gaat de vermenigvuldiger met x1 omhoog.

Wild symbolen komen nu voor op rollen 2, 3, 4 en 5 en als ze deel uitmaken van een winnende combinatie dan zullen ze een vermenigvuldiger hebben van x2, x3 of zelfs x5.

Krijg je 3 of meer scatter symbolen tijdens de gratis spins dan krijg je 8 extra gratis spins.

Oordeel

Wow! Raging Rhino was al een enorm linke gokkast, maar deze Megaways versie is nog een stapje erger.

De bonus komt niet makkelijk en betaald vaak ook nog eens niet zo veel uit. Maar zoals bij al deze Megaways gokkasten kun je hier enorme bedragen op winnen. Al krijg je maar 4 wild symbolen tijdens de gratis spins, allemaal x5, dat is al een uitbetaling die vermenigvuldigd word door 625. En dan begin je op x1 tijdens de spins. Je raadt al dat dit echt enorm kan worden.

Ik weet dat Megaways op dit moment erg populair zijn, maar Raging Rhino had echt geen Megaways versie hoeven krijgen. Het begint echt een beetje te gek te worden hoeveel van deze Megaways gokkasten er uitkomen. Maar toch ben ik ook naar deze weer erg benieuwd, vooral omdat je er zoveel op kunt winnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.