Nieuw, Rainbow Riches Megaways

Home » Nieuw, Rainbow Riches Megaways

Megaways gokkasten zijn enorm populair en maandelijks komen er wel een of meerdere nieuwe online gokkasten uit met dit principe.

Soms totaal nieuwe titels, maar regelmatig ook bekende klassiekers die het Megaways principe eraan gehangen krijgen.

Nu is er een echte klassieker die met Megaways is uitgebracht, namelijk Rainbow Riches.

Rainbow Riches is al echt een oudje, maar is nog steeds enorm populair. Deze online gokkasten van Barcrest zijn ook al met allerlei verschillende versies uitgebracht, waaronder nu de Megaways versie.

Zoals met alle Megaways krijg je elke spin tot aan 117.649 ways om te winnen, met 6 rollen en een extra rol bovenop met 4 symbolen. Winnende symbolen worden verwijderd en nieuwe symbolen vallen bovenop, om met één spin meerdere winnende combinaties achter elkaar te kunnen krijgen.

Tot nu toe allemaal standaard Megaways principes, maar Rainbow Riches Megaways heeft een paar kleine nieuwe extra’s.

Buy Pass

Voor 100 keer je inzet kun je de gratis spins bonus kopen.

Bank Wins

Je kunt ook de Bank Wins optie aanzetten. Je kunt dan kiezen of deze alle kleine winsten of alle winsten verzamelt. Deze bedragen worden dan van het bedrag van de Buy Pass afgetrokken, waardoor deze goedkoper wordt om te kopen. Let er wel op dat je de gewonnen bedragen nu niet uitbetaald krijgt, maar de Buy Pass steeds goedkoper wordt.

Super Gem Bonus

Als er een Super Gem symbool op de bovenste rol voorkomt dan worden alle gem symbolen, inclusief het Super Gem symbool veranderd in één en hetzelfde gem symbool.

Gratis spins bonus

4 of meer gouden potten starten de gratis spins bonus. Of je koopt de bonus met de Buy Pass. Je ontvangt 12 gratis spins en 5 extra spins voor elk extra gouden pot symbool dat voorkomt.

Tijdens de gratis spins zal de vermenigvuldiger na elke winnende combinatie worden verhoogd met 1x. Zonder maximum.

Speciale gratis spins symbolen komen nu voor op de bovenste rol, deze kunnen 1, 2 of 3 extra spins per symbool geven. De gouden potten komen niet meer voor tijdens de gratis spins bonus.

Oordeel

Uiteraard is dit wederom een redelijk standaard Megaways gokkast. Maar Rainbow Riches heeft wel een paar leuke extra’s, zoals de Super Gem bonus en de extra gratis spins symbolen. Als je gek bent op het Rainbow Riches thema of op Megaways gokkasten, dan is dit zeker weer een leuke aanwinst.

Speel Rainbow Riches Megaways nu bij Cashmio.

[button link=”http://wlcashmio.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_1077b_13c_&affid=324&siteid=1077&adid=13&c=” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Cashmio >>[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.