Nieuw, Rich Wilde and the Amulet of Dead

Home » Nieuw, Rich Wilde and the Amulet of Dead

Rich Wilde is een van de meest bekende karakters van online gokkasten en van Play’n Go. Wij zagen dit karakter als eerste in Book of Dead, wat nog steeds een van de meest populaire Play’n Go gokkasten is.

Nu heeft Rich Wilde een nieuwe avontuur in The Amulet of Dead.

Deze nieuwe gokkast heeft 10 lijnen op 5 rollen, elk 3 symbolen hoog. Het spel gebruikt klassieke Egyptische symbolen en heeft stacked wild symbolen op rollen 2, 3 en 4 en normale wild symbolen op alle rollen, die tevens als scatter gelden.

Thoth Wild Symbolen

Stacked wild symbolen komen voor op rollen 2, 3 en 4. Als een of meer van deze wild symbolen volledig stacked voorkomen op de rollen dan wordt er een vermenigvuldiger actief.

1, 2 of 3 stacked wild symbolen geven een vermenigvuldiger van x2, x3 of x5.

Deze vermenigvuldigers zijn actief tijdens de normale spins en de gratis spins bonus.

Gratis Spins Bonus

Krijg je 3 of meer scatter symbolen dan win je de gratis spins bonus.

Je krijgt 10 gratis spins met een willekeurig gekozen uitstrekkend symbool. Dit symbool zal uitstrekken over de rollen als er een winnende combinatie mogelijk is, het maakt daarbij niet uit of de symbolen van links naar rechts voorkomen, waar ze ook staan op de rollen, dan zullen ze uitbetalen.

Als één of meer volledige wild symbolen voorkomen tijdens deze bonus dan gelden ze ook als het bonus symbool en zal de vermenigvuldiger ook actief worden.

Drie of meer scatter symbolen geven 10 extra gratis spins.

Oordeel

Rich Wilde and the Amulet of Dead is opnieuw een “Book of” gokkast. Daarvan zijn er inmiddels al tientallen.

Maar wat doet deze dan anders? Nou de wild symbolen op rollen 2, 3 en 4 die volledig voor kunnen komen, de vermenigvuldiger geven en tevens als het bonus symbool gelden tijdens de grayis spins. Dit is nieuw en heb ik nog niet eerder gezien op een andere gokkast van dit type.

Maar dit heeft wel effect op de uitbetalingstabel, welke lager is dan normaal als je geen vermenigvuldigers krijgt.

Het spel is over zijn geheel prima, maar wel weer een soort van “Book of” gokkast. Als je een fan bent van het thema of van zulke gokkasten, dan is Rich Wilde and the Amulet of Dead zeker het proberen waard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.