Pragmatic Play heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, Shield of Sparta.

Het Spartaanse thema is al vele malen eerder gedaan. En is natuurlijk het bekendste door de film 300.

Deze gokkast gebruikt 5 rollen die elk 3 symbolen hoog zijn en heeft 20 lijnen.

Alle standaard kaart symbolen en diverse Spartaanse symbolen komen stacked (gestapeld) voor op alle rollen. Er komen ook wild en bonus symbolen voor op alle rollen.

Shield of Sparta heeft een maximale uitbetaling van 3.000 keer je inzet. Wat een stuk lager is dan de normale uitbetaling op Pragmatic Play gokkasten.

Shield of Sparta, Basis gokkast

Shield of Sparta Bonussen

Bonus Symbolen

Het spel komt met twee verschillende bonus symbolen. Normale en magnetische. Magnetische bonus symbolen hebben een klein bliksemschicht symbool in de hoek. Het verschil tussen de bonus symbolen is alleen van belang tijdens de gratis spins bonus.

Respin

Als je 2 bonus symbolen krijgt dan worden deze vastgehouden en draaien alle andere symbolen opnieuw voor de kans op een derde.

Gratis Spins Bonus

Krijg je 3, 4 of 5 bonus symbolen, normale of magnetische, dan starten er 10, 15 en 20 gratis spins.

De plekken waar de bonus symbolen vielen krijgen een rand eromheen. Een bronze frame. Als er tijdens de gratis spins een nieuw bonus symbool op deze plekken valt dan wordt dat geupgrade naar zilver en maximaal goud.

Plekken waar een magnetisch bonus symbool voorkwam wordt een magnetische plek. Dit zorgt dat elk bonus symbool dat naast deze plak land met een nudge erop wordt getrokken.

Mocht een plek niet magnetisch zijn en er valt een magnetisch symbool tijdens de gratis spins dan wordt het daarna magnetisch.

Nadat de gratis spins klaar zijn zal elk frame een vermenigvuldiger van tussen de x1 en x20 geven. Daarna worden deze vermenigvuldigers opgeteld en wordt je totale winst van de gratis spins hiermee vermenigvuldigd.

3, 4 of 5 bonus symbolen tijdens de gratis spins geven 10, 15 en 20 extra gratis spins.

Shield of Sparta, Gratis spins bonus

Oordeel

Het thema is prima gedaan, maar niks bijzonders. Net als het spel zelf, dat in de basis ook erg standaard is. Het enige speciale zijn de stacked symbolen en de respins op twee bonus symbolen.

Maar de gratis spins bonus is leuk. Het is geinig hoe het werkt en kan zeker leuke winsten opleveren. Je moet wel een combinatie van beide krijgen. En een hoge vermenigvuldiger en tevens een leuke winst tijdens de spins.

Het nadeel is alleen dat deze gokkast maximaal 3.000 keer je inzet betaald, terwijl dat standaard normaal 5.000 keer is. Waarom deze verlaagd is, geen idee, maar het had makkelijk 5.000 keer kunnen zijn.

Speel Shield of Sparta nu bij elk betrouwbaar Pragmatic Play casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Speel bij