Pragmatic Play is een van de eerste providers die een voetbal gokkast heeft uitgebracht voor het WK voetbal, Spin & Score.

Maar om eerlijk te zijn, dit is geen nieuwe gokkast, maar een nieuw thema voor een bestaande gokkast, Power of Thor Megaways.

Deze gokkast gebruikt 6 rollen die elk tussen de 2 en 7 symbolen hoog zijn per spin. En boven rollen 2, 3, 4 en 5 een extra rij met symbolen. Door deze setup kun je maximaal 117.649 ways per spin krijgen.

Naast standaard kaart symbolen en diverse voetballer komen er ook wild symbolen voor op de bovenste rij en scatter symbolen op alle normale rollen.

Spin & Score Megaways heeft voor een Megaways gokkast een lage maximale uitbetaling van 5.000 keer je inzet.

Spin & Score Megaways, Basis gokkast

Spin & Score Megaways Bonussen

Tumbles (wegvallende symbolen)

Elke winnende combinatie wordt verwijderd van de rollen en alle overige symbolen vallen door naar beneden. Nieuwe symbolen vallen bovenop in de lege plekken en hierdoor je kun je opnieuw een winnende combinatie krijgen. Dit blijft gebeuren totdat er geen nieuwe combinatie voorkomt.

Grote Wild Symbolen

Het speciale grote wild symbool kan dubbel voorkomen op de bovenste rij symbolen. Als dit symbool in zijn geheel voorkomt worden alle symbolen op de rollen eronder veranderd in een wild symbool. Je krijgt dus 2 volle rollen met wild symbolen.

Mocht het grote wild symbool na de winnende tumble nog op de rij blijven, dan gebeurt het opnieuw.

Spin & Score Megaways, Grote wild symbool

Gratis Spins Bonus

4 scatter symbolen geven 10 gratis spins. Elk extra scatter symbool voegt hier 4 gratis spins aan toe. Tot een maximum van 30 gratis spins.

Als je tussen de 10 en 18 gratis spins wint kun je deze gokken tot maximaal 22 gratis spins. Maar je kunt ze ook allemaal kwijtraken tijdens het gokken.

Tijdens de gratis spins start een vermenigvuldiger op x1 en deze gaat na elke winnende combinatie, of tumble, met x1 omhoog, zonder maximum.

3 scatter symbolen tijdens de gratis spins geven 4 extra spins. Tijdens de spins komen deze alleen voor op de bovenste rij.

Spin & Score Megaways, Gratis spins bonus

Oordeel

Als je bekend bent met Power of Thor Megaways dan weet je wat deze gokkast doet. Het is exact dezelfde gokkast, maar dan met een voetbal thema.

Ik ben fan van het origineel, dus ook deze versie trekt mij aan. Het is gewoon een leuke gokkast.

De basis is redelijk standaard voor een Megaways gokkast, maar door die speciale wild wordt het net allemaal wat leuker. En die wild kan je enorm hoge winsten opleveren, zeker tijdens de gratis spins.

Je vind Spin & Score Megaways bij elk betrouwbaar Pragmatic Play casino, rechts te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Speel bij