Nieuw, The Wizard of Oz, Emerald City

Home » Nieuw, The Wizard of Oz, Emerald City

Williams Interactive heeft opnieuw een online gokkast uitgebracht met het Wizard of Oz thema.

Deze keer is het The Wizard of Oz, Emerald City. Niet te verwarren met Road to Emerald City, wat een andere titel is met het Wizard of Oz thema.

Enerald City is de vijfde titel na The Wizard of Oz, Ruby Slippers, Wicked Riches en Road to Emerald City.

Emerald City gebruikt 243 ways en heeft wild symbolen op rollen 2, 3, 4 en 5. Daarnaast komen er ook bonus symbolen voor op rollen 1, 3 en 5.

Glinda bubbels

Tijdens elke normale spin kan Glinda verschijnen. Deze voegt dan tussen de 1 en 5 bubbels toe aan de rollen. Dit kunnen wild symbolen zijn, of lege bubbels. Lege bubbels worden op een ander symbol geplaatst en wild symbolen veranderen een ander symbool op de rol in een wild symbool. Nadat de bubbels zijn geplaatst kan het symbool tot 3 symbolen hoger worden, waardoor je dus veel meer ways krijgt en veel meer winnende combinaties kunt krijgen.

Wild bubbels landen alleen op rollen 2, 3, 4 en 5.

Bonus wiel

Als je alle drie de bonus symbolen krijgt dan start het bonus wiel. Waarop het wiel land, dat is de bonus of prijs die je ontvangt.

Een emerald geeft je slechts 2 maal je inzet, maar het wiel land hier bijna nooit op.

Een karakter, dus Dorothy, de leeuw, de tin man of de vogelverschrikker geven je een directe cash prijs van 25, 50, 75 of 125 keer je inzet.

Als je op Glinda komt dan ontvang je 5 gratis spins waarbij je bij elke spin de Glinda Bubbels bonus krijgt, zoals bovenstaand uitgelegd.

Als je op Emerald City komt krijg je een bonus waarbij je emerald moet kiezen. Deze kunnen direct een cash prijs geven of de cash prijzen opwaarderen door verschillende karakters te vinden. Vind je twee maal hetzelfde karakter dan eindigt de bonus.

Deze vijfde toevoeging aan The Wizard of Oz reeks biedt zeker weer een leuke nieuwe aanvulling. Maar is niet uiterst origineel. Het lijkt qua bonus spel op de originele gokkast en de Glinda Bubbels zijn ook niet echt nieuw. Maar nu wel met ways in plaats van lijnen. En natuurlijk net even anders.

Voor mij persoonlijk is dit de minst interessante titel van de vijf. De overige vier speel ik nog steeds regelmatig en vind ik ook nog steeds leuk. Ik denk dat ik deze na een tijdje wellicht minder ga spelen. Puur omdat die voor mij minder toevoegt.

Maar oordeel zelf. Speel The Wizard of Oz, Emerald City is nu te spelen bij elk Williams Interactive Casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.