Nieuw van NetEnt, Golden Grimoire

Home » Nieuw van NetEnt, Golden Grimoire

NetEnt heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, Golden Grimoire. Golden Grimoire gebruikt 40 lijnen en heeft 5 rollen die elk 4 symbolen hoog zijn.

Alle symbolen, behalve het scatter symbool, komen stacked (gestapeld) voor op alle rollen.

Mystery Symbool Bonus

Mystery symbolen, het boek symbool, komen alleen voor op rollen 3, 4 en 5.

Als één of meer van deze mystery symbolen op de rollen voorkomen dan zullen ze allemaal veranderen in één en hetzelfde symbool. Als dat symbool ook voorkomt op de meest linkse rol op dezelfde rij, dan zullen alle tussenliggende symbolen ook veranderen in datzelfde symbool. Hierdoor heb je dan een gegarandeerde winnende combinatie. Als de mystery symbolen veranderen in een wild symbool dan zal deze altijd uitstrekken naar links en zelfs de meest linkse symbolen veranderen in een wild symbool. Wild symbolen komen ook alleen op deze manier voor.

Gratis spins bonus

Als je 3 scatter symbolen op rollen 1, 3 en 5 krijgt dan starten er 8 gratis spins.

Tijdens de gratis spins werkt alles hetzelfde, behalve het feit dat de mystery symbolen nu sticky zijn. Zodra er één of meerdere voorkomen zullen ze op rollen blijven staan tot het einde van de gratis spins bonus. Tevens ontvang je dan dus ook elke keer de mystery symbool bonus zoals hierboven uitgelegd.

Je kunt geen extra gratis spins winnen tijdens deze bonus.

Golden Grimoire heeft goede graphics, zoals we gewend zijn van NetEnt en een leuke bonus. Die zeker leuk kan uitbetalen, voornamelijk als je de wild symbolen krijgt. Ook is deze nieuwe online gokkast perfect om bonussen mee te verspelen.

Bekijk onderstaande promotionele video of speel Golden Grimoire nu direct bij Gate777 of elk ander betrouwbaar NetEnt Casino.

[button link=”https://begin.gate777.com/redirect.aspx?pid=4021&bid=1719″ size=”medium” target=”blank”]Bezoek Gate777 >>[/button]

Golden Grimoire – online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.