Nieuw van NetEnt, Steam Tower online gokkast

Home » Nieuw van NetEnt, Steam Tower online gokkast

Helaas loop ik wat achter met het nieuws, vandaar een aantal nieuwe berichten over nieuwe online gokkasten achter elkaar.

De eerste nieuwe online gokkast is Steam Tower van NetEnt. Deze is afgelopen maandag uitgebracht en inmiddels beschikbaar bij alle NetEnt casino’s.

Steam Tower heeft 15 winlijnen en normale en stacked wild symbolen op alle rollen. En de gokkast gebruikt de industriële revolutie als thema.

Tijdens de normale rondes is er niet veel bijzonders aan deze online gokkast, maar de gratis rondes zijn daarentegen wel bijzonder. Als je een of meer stacked wilds volledig in beeld krijgt start je de bonus.

Je ontvangt 10 gratis rondes en je karakter start onderaan een toren van 17 verdiepingen. Tijdens de gratis rondes komen de stacked wild symbolen niet voor, maar wel de normale wild symbolen. Zodra je een of meer van deze wild symbolen in beeld krijgt ontvang je 2 extra rondes. Tevens zal je een verdieping omhoog gaan. Zodra je bepaalde verdiepingen haalt gaat de vermenigvuldiger ook omhoog, tot een maximum van 7.

Haal je de bovenste verdieping, dan versla je de draak en ontvang je nog eens een extra cash bonus bovenop de winst die je tijdens de gratis rondes al hebt behaalt.

Zoals gewend van NetEnt, ziet alles er weer fantastisch uit en is de bonus weer heel bijzonder en uniek. Ik moet wel eerlijk zeggen, je moet het ook wel van de bonus hebben, tijdens de normale spins krijg je niet de hoogste prijzen. Maar het bonus spel is erg leuk en zeker als je de hoge vermenigvuldigers haalt kun je flinke bedragen winnen.

Zoals gezegd is Steam Tower nu overal beschikbaar. Onderstaand nog een promotionele video van Steam Tower.

Steam Tower – Online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.