Play’n Go heeft opnieuw een nieuwe online gokkast uitgebracht, Boat Bonanza. En dit is inderdaad weer een online gokkast met een vis thema, op een of andere manier krijgen die gokkasten vaak het Bonanza label.

Zoals gezegd, het is een vis thema. Met als achtergrond een kustlijn en boven de rollen twee vissersboten.

Het spel gebruikt 5 rollen die elk 3 symbolen hoog zijn en heeft 12 lijnen. Ja inderdaad een beetje een vreemd aantal lijnen.

Je vind er naast standaard kaart symbolen ook diverse soorten vis spullen. En tevens symbolen met een vis erop, die een geldbedrag erop hebben staan. Scatter symbolen komen op alle rollen voor. Het spel heeft geen wild symbolen.

Boat Bonanza heeft een maximale uitbetaling van 5.000 keer je inzet.

Boat Bonanza, Basis gokkast

Boat Bonanza Bonussen

Vis Symbolen

Vis symbolen kunnen op alle rollen voorkomen en zelfs gestapeld en hebben een waarde van tot aan 1.000 keer je inzet.

Het verzamelen van deze bedragen gebeurt door de twee boten boven de rollen. Deze zijn standaard grijs en niet actief. Zodra ze actief worden dan krijgen ze kleur. Als er een of meer vis symbolen op een rol voorkomen waarboven een boot staat, dan verzameld de boot al deze vis bedragen.

Als de boten samen boven dezelfde rol staan, dan krijg je een “Mega Catch” en worden alle vissen van alle rollen verzameld.

Boat Bonanza, Vissen

Gratis Spins Bonus

3, 4 or 5 scatter symbolen geven 10, 15 en 20 gratis spins. Tijdens de gratis spins zijn de boten altijd actief. En naast dat er vissen zijn met geldbedragen kun je ook vermenigvuldigers en extra spins vangen.

Als een of beide boten vermenigvuldigers verzamelen dan blijven die staan tot het einde van de bonus en vermenigvuldigen ze alle gevangen vis. Als de boten beide boven dezelfde rol gaan staan dan worden de vermenigvuldigers opgeteld.

Naast bovenstaande krijg je elke keer als je een vis vangt met een geldbedrag een gratis respin. Deze respins blijven voorkomen totdat je geen geldbedrag meer vangt, daarna gaan de normale gratis spins verder.

Boat Bonanza, Gratis spins bonus

Oordeel

Er zijn natuurlijk al veel meer gokkasten die hetzelfde thema en dezelfde soort bonussen gebruiken. Gokkasten zoals Big Bass Bonanza Megaways van Pragmatic Play, waar er al meerdere versies van zijn gemaakt. En deze gokkasten zijn altijd populair.

Ik vind het thema prima, heb zelf niet zoveel met dit thema, maar het klopt met de bonussen. En die bonussen zijn leuk. Zeker tijdens de gratis spins als er ook nog vermenigvuldigers voorkomen.

Ik denk dat het slim was van Play’n Go om zo’n soort gokkast uit te brengen, zeker sinds ze zo populair zijn. En ze hebben een geslaagde gokkast gemaakt met Boat Bonanza. Nu te spelen bij elk Play’n Go casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Speel bij