En wederom heeft Play’n Go een nieuwe online gokkast uitgebracht. Deze keer is dat Canine Carnage.

Het spel gebruikt een honden thema. Maar gemixt met een apocalyptisch thema. Een beetje zoals bijvoorbeeld Mad Max maar dan met honden.

Het spel gebruikt 5 rollen die elk 3 symbolen hoog zijn en heeft 243 ways. Welke door een bonus kunnen worden verhoogd.

Er komen standaard kaart symbolen voor en allerlei futuristische honden. Er komen ook wild symbolen voor op alle rollen en scatter symbolen op rollen 1, 3 en 5.

Canine Carnage heeft een maximale uitbetaling van 3.000 keer je inzet.

Canine Carnage, Basis gokkast

Canine Carnage Bonussen

Gesplitste Symbolen

Als een of meer wild symbolen op de rollen verschijnen, dan worden alle normale symbolen en wild symbolen rechts van dat symbool gesplitst in twee. Hierdoor krijg je dus meer ways.

Het is ook mogelijk dat er tussen de 1 en 3 willekeurige wild symbolen op de rollen worden geplaatst.

Canine Carnage, Wild splitser

Vermenigvuldiger

Tijdens elke spin kan er een willekeurige vermenigvuldiger voorkomen op de rollen. Deze kan x2, x3 of x5 zijn. Alle winnende combinaties worden vermenigvuldigd met deze vermenigvuldiger. Als er meer dan een tegelijk verschijnt, dan worden de vermenigvuldigers opgeteld.

Gouden Botten

Gouden botten kunnen op alle rollen voorkomen en hebben een waarde van tot aan 5x je inzet.

Als een of meer van deze gouden botten voorkomen op de rollen, samen met een bulldog, dan worden alle waarden verzameld.

Botten kunnen ook willekeurig toegevoegd worden aan de rollen.

Canine Carnage, Gouden botten

Gratis Spins Bonus

Krijg je 3 scatter symbolen op rollen 1, 3 en 5 dan starten er 6 gratis spins.

Tijdens de gratis spins komen er geen normale symbolen voor, maar alleen botten, bulldogs en een speciaal cirkelzaag symbool.

Elk gouden bot dat voorkomt wordt direct verzameld, ook zonder bulldog. Maar de waardes worden ook toegevoegd aan een meter boven de rollen. Als er een bulldog voorkomt dan verzameld die de totale waarde van die meter.

Tijdens de gratis spins kan er ook een vermenigvuldig symbool voorkomen. Die ook verzameld wordt en toegepast wordt op de winst van de meter.

Cirkelzaag symbolen vervangen de wild symbolen. Deze zagen nu alle gouden botten die rechts van de zaag voorkomen in tweeën.

Canine Carnage, Gratis Spins

Oordeel

Canine Carnage voelt en beetje als een mix van diverse online gokkasten die allemaal zo’n honden thema gebruiken dat afspeelt in een apocalyptische wereld. Die spellen voelen qua thema allemaal een beetje hetzelfde.

Ik ben zelf geen fan van het thema. Heb er gewoon niet zoveel mee.

Maar het spel is eigenlijk best ok. Er zijn genoeg bonussen om het spel interessant te houden. En die gratis spins komen redelijk makkelijk. Helaas is de maximum uitbetaling wat laag, slechts 3.000 keer je inzet.

Gewoon een leuk spel. Nu te spelen bij elk betrouwbaar Play’n Go casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Speel bij