Nieuw van Play’n Go, Wildhound Derby

Home » Nieuw van Play’n Go, Wildhound Derby

Play’n Go heeft haar eerste online gokkast van 2020 uitgebracht, Wildhound Derby.

Deze nieuwe online gokkast gebruikt een hondenrace thema en 30 lijnen op 5 rollen, elk 4 symbolen hoog.

Alle normale symbolen kunnen stacked (gestapeld) voorkomen op alle rollen, alleen het wild symbool komt enkel voor. Ook het bonus symbool komt stacked voor en moet volledig op rol 5 voorkomen om de gratis spins bonus te starten.

Gratis Spins Bonus

Als rol 5 volledig uit bonus symbolen bestaat dan start de gratis spins bonus.

Voordat de gratis spins beginnen kies je eerst één hond waarvan je denkt dat deze de race wint.

Alle bonus symbolen, wat honden zijn, blijven op de rollen tijdens de gratis spins. Je ontvangt een vooraf onbekend aantal gratis spins.

Links van de rollen komen speciale symbolen die tijdens elke gratis spins een haas symbool geven, of geen symbool geven.  Als er op een rij een haas voorkomt, zal deze hond één plaats naar links verschuiven op de rollen.

Gratis spins blijven net zo lang doorgaan totdat één van de honden van het scherm af rent en dus de race wint.

Als je de hond gekozen hebt die de race wint komt er na de spins nog een wiel welke een willekeurige vermenigvuldiger geeft tot maximaal 15. Je totale winst van de gratis spins wordt hiermee vermenigvuldigd.

Oordeel

Er zijn maar weinig online gokkasten met een hondenrace thema, volgens mij trouwens geen een, maar nu is er dus zeker een. Veel mensen vinden hondenraces niks, ik ook niet, maar als online gokkast is het een prima thema.

Wildhound Derby is een redelijk standaard online gokkast, maar tijdens de gratis spins wordt dit een ander verhaal, hierin kun je echt enorme bedragen winnen, als je de juiste hond kiest. Zelfs tot maximaal 15.000 keer volgens de betaaltabel.

Ik vond dit een vermakende gokkast en ben benieuwd of ik een keer de juiste hond kies. Jij ook? Speel Wildhound Derby dan nu bij Cashmio.

[button link=”https://wlcashmio.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_1077b_138c_&affid=324&siteid=1077&adid=138&c=” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Cashmio >>[/button]

Wildhound Derby – online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.