online gokkast

Nieuw van Quickspin, Sticky Bandits online gokkast

0

Sticky Bandits is een nieuwe online gokkast van Quickspin.

Deze nieuwe online gokkast gebruikt 30 lijnen op 5 rollen, elke rol is 5 symbolen groot. Alle symbolen, behalve het bonus symbool en de wild symbolen, komen gestapeld op alle rollen voor. Een vol scherm van een en hetzelfde symbool is dus mogelijk.

Wild symbolen komen alleen voor op rollen 2 en 3 en rollen 4 en 5. Als mega wild symbolen. Deze symbolen zijn 2 rollen breed en 5 symbolen hoog. Je kunt dus met twee wild symbolen rollen 2 t/5 volledig vullen.

Daarnaast komt er op rol 1 een speciaal bonus symbool voor, de trein.

Gratis spins

Krijg je het trein symbool op rol 1 en minimaal één wild (dus altijd minstens twee aangezien de wild symbolen twee rollen breed zijn) in beeld dan start de gratis spins bonus.

Je ontvangt 7 gratis spins. Wild symbolen die in beeld staan tijdens het starten van de bonus worden sticky wild symbolen en blijven staan tot het einde van de gratis spins. Elk nieuw wild symbool dat voorkomt zal tevens sticky worden voor de resterende gratis spins.

Mocht je dus bijvoorbeeld de bonus starten met het wild symbool op rollen 2 en 3, dan weet je dus zeker dat je 7 spins lang, elke spin, prijs hebt.

Sticky Bandits ziet er geweldig uit en heeft een unieke bonus. De bonus spreekt mij erg aan en ik weet zeker dat veel spelers hetzelfde zullen vinden.

Wil je deze nieuwe online gokkast zelf uitproberen, doe dat dan bij Betsafe, één van de meest betrouwbare online casino’s met een enorme hoeveelheid aan spellen en maandelijkse bonussen en promoties.

Bekijk ook de promotionele video van Sticky Bandits voor een eerste indruk van deze nieuwe online gokkast van Quickspin.

Bezoek Betsafe >>

Sticky Bandits – online gokkast