Nieuw van Quickspin, Tiger’s Glory

Home » Nieuw van Quickspin, Tiger’s Glory

Tiger’s Glory is een nieuwe online gokkast van Quickspin. Deze online gokkast gebruikt 4096 ways in plaats van winlijnen, op 6 rollen die elk 4 symbolen hoog zijn. Wild en bonus symbolen komen op alle rollen voor.
Tevens kunnen normale symbolen dubbel voorkomen op elke rol, wat de winst enorm kan verhogen door de ways.

Gratis Spins Bonus

Als je 3, 4, 5 of 6 bonus symbolen in beeld krijgt ontvang je 7, 10, 15 of 20 gratis spins.

Tijdens de gratis spins komen er speciale tijger symbolen voor, naast de normale tijger symbolen.

Als één of meer van deze tijger symbolen voorkomen dan start er per symbool een gevecht tussen een gladiator en een tijger. Wint de gladiator dan gebeurt er niks, maar als de tijger wint dat wordt dit symbool “sticky” en zal deze tot de rest van de gratis spins blijven staan.

De eerste keer dat een tijger “sticky” wordt ontvang je 1 extra gratis spins per rol, dus in totaal kun je 6 extra gratis spins winnen.

Tijdens de gratis spins betalen deze symbolen als scatter, het maakt dus niet uit waar ze staan en ze hoeven niet eens van links naar rechts voor te komen.

Bonus symbolen komen niet meer voor tijdens de gratis spins.

Tiger’s Glory is echt een geweldige nieuwe online gokkast met de kans op enorm hoge winsten. De gokkast lijkt in eerste instantie op bijvoorbeeld Raging Rhino van Williams, maar deze bonus is echt anders. Ik heb een bonus als deze ook niet eerder gezien op een andere online gokkast. Quickspin heeft sowieso altijd unieke bonussen op haar gokkasten.

Je kunt Tiger’s Glory nu onder andere vinden bij Cashmio. Maar natuurlijk vind je hem ook bij alle andere online casino’s die Quickspin aanbieden.

Onderstaand nog een promotionele video voor een eerste indruk.

[button link=”http://wlcashmio.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_1077b_138c_&affid=324&siteid=1077&adid=138&c=” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Cashmio >>[/button]

Tiger’s Glory – online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.