Nieuw van Thunderkick, Full Moon Romance

Home » Nieuw van Thunderkick, Full Moon Romance

Full Moon Romance is een online gokkast met 15 lijnen en een jaren ’50 drive inn en weerwolf thema.

Alle symbolen, behalve het wild en scatter symbool, komen stacked (gestapeld) voor op alle rollen. Het is dus mogelijk om een vol scherm van een en hetzelfde symbool te krijgen.

Deze online gokkast heeft ook twee speciale stacked symbolen, namelijk de jongen en het meisje. Als een van deze twee volledig voorkomt op rol 1, dan start de kloon bonus. Voordat de rollen stoppen met draaien worden er 1 tot 4 overige rollen gevuld met hetzelfde symbool als op rol 1, dus de jongen of het meisje. Hierna stoppen de rollen met draaien.

Tevens heeft Full Moon Romance een gratis spins bonus. Krijg je 3, 4 of 5 scatter symbolen, dan win je 10, 15 of 20 gratis spins.

Tijdens de gratis spins veranderen beide speciale symbolen in weerwolven en betalen ze door elkaar. Tevens is de kloon bonus ook tijdens deze gratis spins actief.

Full Moon Romance is een leuke online gokkast met een redelijk unieke bonus. Deze bonus heb ik online nog niet eerder gezien bij andere gokkasten.

Thunderkick biedt trouwens nog veel meer online gokkasten aan. Waaronder enkele enorm populaire gokkasten zoals Flame Busters en Fruit Warp.

[button link=”http://wlcashmio.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_1077b_138c_&affid=324&siteid=1077&adid=138&c=” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Cashmio >>[/button]

Full Moon Romance – online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.