Nieuw, Warlords – Crystals of Power online gokkast

Home » Nieuw, Warlords – Crystals of Power online gokkast

Vandaag heeft NetEnt een geweldige nieuwe online gokkast uitgebracht, Warlords – Crystals of Power.

Deze online gokkast gebruikt 30 lijnen en komt met meerdere willekeurige wild bonussen en gratis spins bonussen. Wild symbolen komen voor op alle rollen en scatter symbolen komen voor op rollen 2, 3 en 4.

Ik zal deze online gokkast kort proberen uit te leggen en tevens een promotionele video toevoegen.

Als eerste kan er tijdens elke normale spin een van drie willekeurige wild bonussen voorkomen. De wild symbolen worden geplaatst en daarna stoppen de rollen mer draaien en krijg je je eventuele winst uitbetaald.

[fancy_list style=”circle_arrow”]
  • Samurai Sword – Tussen de 2 en 5 willekeurige wild symbolen worden geplaatst op rollen 1 t/m 4
  • Priestess Aroow – Tussen de 2 en 5 willekeurige wild symbolen worden geplaatst op rollen 1 t/m 5
  • Barbarian Hammer – Een blok van 2 bij 2 wild symbolen wordt geplaatst ergens op rollen 1 t/m 4[/fancy_list]

Deze nieuwe online gokkast gebruikt tevens 3 verschillende scatter symbolen die tijdens de normale spins kunnen voorkomen op rollen 2, 3 en 4. Krijg je drie scatter symbolen van dezelfde kleur dan starten de gratis spins. krijg je 2 scatter symbolen dan krijg je twee extra kansen om er alsnog 3 te krijgen.

De kleur van de scatter symbolen bepaald welke bonus je krijgt.

[fancy_list style=”circle_arrow”]
  • Blauw – Samurai – de scatter symbolen die de bonus starten veranderen in sticky wild symbolen en blijven staan tot het einde van de bonus. Je krijgt 5 gratis spins. Elk scatter symbool dat voorkomt tijdens de gratis spins zal veranderen in een sticky wild en zullen ook tot het einde van de bonus blijven staan.
  • Groen – Priestess – het aantal scatters dat de bonus start zal je beginnende vermenigvuldiger zijn. Je ontvangt 7 gratis spins en elk scatter symbool dat voorkomt zal de vermenigvuldiger verhogen met 1.
  • Rood – Barbarian – je ontvangt 9 gratis spins met alleen warlord en dier symbolen. Het scatter symbool komt alleen voor op rol 3 en geeft 3 extra gratis spins als het valt.[/fancy_list]

NetEnt heeft met Warlords – Crystals of Power echt weer een geweldige nieuwe online gokkast uitgebracht. Er zitten genoeg bonussen op om lang plezier te hebben van deze online gokkast. En alle graphics zijn weer erg mooi.

Speel deze nieuwe gokkast van NetEnt nu bij elk betrouwbaar NetEnt casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.