Nieuw, Who’s the Bride, Dead or Alive kloon

Home » Nieuw, Who’s the Bride, Dead or Alive kloon

NetEnt brengt de laatste tijd meerdere oudere gokkasten uit met een nieuw, Aziatisch, thema. Spellen als Twin Happiness en Imperial Riches. Dit zijn exacte kopieën van Twin Spin en Cosmic Fortune, maar dan met een Aziatisch thema.

De reden hiervoor is dat de thema’s die in Europa en de rest van de wereld werken, niet populair zijn in landen als China. Daar willen ze klassieke “Aziatische” thema’s. Vandaar dat NetEnt populaire, al bestaande gokkasten, uitbrengen met een nieuw thema.

Nu heeft NetEnt Who’s the Bride uitgebracht, een exacte kopie van het uiterst populaire Dead or Alive. Maar nu met een Aziatische bruiloft als thema.

Who’s the Bride heeft 9 lijnen en scatter en wild symbolen op alle rollen.

Gratis Spins Bonus

Als je 3 of meer scatter symbolen krijgt ontvang je 12 gratis spins.

Tijdens de gratis spins worden alle prijzen verdubbeld en zijn wild symbolen tevens sticky. Ze blijven staan waar ze landen tot het einde van de gratis spins.

Krijg je 1 of meer sticky wild symbolen per rol dan krijg je tevens 5 extra gratis spins, uiteraard blijven de wild symbolen staan waar ze staan.

Oordeel

Ik weet dat dit een exacte kopie is van Dead or Alive. Ook snap ik waarom, Dead or Alive is al vanaf de release een van de populairste NetEnt gokkasten en tevens een van de populairste gokkasten van allemaal. Logisch dat ze deze titel in Azië willen uitbrengen met een thema dat daar veel beter aanslaat.

Deze gokkast en natuurlijk ook het origineel kan enorme bedragen uitbetalen! Voor 5 scatter symbolen ontvang je bijvoorbeeld 2500 keer je inzet. Maar krijg je een lijn vol wild symbolen tijdens de gratis spins dan kan dit zelfs nog vele malen meer zijn. Vooral als je meerdere lijnen krijgt, of de lijn vroeg in de gratis spins krijgt. YouTube staat vol  met video’s waarbij spelers enorme bedragen winnen op de originele titel, Dead or Alive.

Nu kun je dus kiezen tussen het western thema van Dead or Alive of het Aziatische thema van Who’s the Bride.

Speel Who’s the Bride bij elk betrouwbaar NetEnt casino, zoals Gate777 en Cashmio.

[button link=”” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Gate777 >>[/button]  [button link=”https://wlcashmio.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_1077b_138c_&affid=324&siteid=1077&adid=138&c=” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Cashmio >>[/button]

One Reply to “Nieuw, Who’s the Bride, Dead or Alive kloon”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.