Nieuw, Wild West Gold Megaways online gokkast

Home » Nieuw, Wild West Gold Megaways online gokkast

Pragmatic Play brengt regelmatig een Megaways versie uit van gokkasten die ze al eens hebben uitgebracht. Zoals onder andere Big Bass Bonanza Megaways en The Dog House Megaways.

Nu hebben ze dat opnieuw gedaan met Wild West Gold.

Wild West Gold Megaways gebruikt 6 rollen die elk tussen de 2 en 7 symbolen hoog zijn per spin. Dit geeft een maximum van 117.649 ways per spin.

Het spel komt met een standaard western thema, met kaart symbolen, geweren, geld en diverse bankrovers. En ook een sheriff. Scatter symbolen komen op alle rollen voor. Wild symbolen komen voor op rollen 2, 3, 4 en 5. Deze wild symbolen komen met een vermenigvuldiger van x2, x3 of x5.

De maximale uitbetaling op Wild West Gold Megaways is 5.000 keer je inzet.

Wild West Gold Megaways, Basis gokkast

Gratis Spins Bonus

3 of meer scatter symbolen geven 7 gratis spins.

Tijdens de gratis spins zullen elk wild symbool die voorkomen blijven plakken op de rol tot het einde van de bonus. Inclusief de vermenigvuldiger die deze wild heeft.

Tijdens de gratis spins komen er geen normale scatter symbolen voor. Maar kleine scatters die over normale symbolen heen liggen. 2, 3, 4, 5 of 6 van deze scatters geven 2, 3, 4, 5 en 6 extra gratis spins.

Wild West Gold Megaways, Gratis spins bonus

Oordeel

Ik heb er geen moeite mee als providers een Megaways versie maken van bestaande spellen. Zeker als het een populaire titel is begrijp ik dat.

Maar ik vind dan wel dat er iets extra’s toegevoegd moet worden en niet alleen maar de Megaways. Een extra bonus of andere gratis spins. Iets.

Helaas is dat bij Wild West Gold Megaways niet. Het doet echt totaal niks anders. En heeft zelfs een lagere maximale uitbetaling dan het origineel.

Wild West Gold Megaways is dus gewoon oké. Het is net zo leuk als het origineel. En mocht je meer van de Megaways zijn, dan kies je deze release. Maar zo niet, dan is het origineel beter.

Speel deze nieuwe online gokkast nu bij elk betrouwbaar Pragmatic Play casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.