Nieuw, Zombie Carnival van Pragmatic Play

Home » Nieuw, Zombie Carnival van Pragmatic Play

Pragmatic Play heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht met een soort van horror en circus thema. Meestal zien we zulke thema’s rond oktober als het Halloween is, maar Pragmatic Play besloot om het in juni uit te brengen.

Deze nieuwe gokkast heet Zombie Carnival en is een kleurrijke gokkast met een horror thema.

Het spel gebruikt 5 rollen die elk 4 symbolen hoog zijn en heeft 4096 ways. Alle symbolen, behalve de scatter symbolen, komen stacked (gestapeld) voor op alle rollen.

Scatter symbolen, wat hersenen zijn, komen voor op rollen 2, 3, 4 en 5.

Ook komen er speciale kado symbolen voor, dit zijn mysterie symbolen. Deze symbolen zullen nadat de rollen stoppen met draaien, allemaal veranderen in één en hetzelfde symbool.

De maximale uitbetaling op Zombie Carnival is 5.000 keer je inzet.

Zombie Carnival, Basis gokkast

Gratis Spins Bonus

Als je minstens 2 scatter symbolen krijgt dan starten er 6 gratis spins.

Alle scatter symbolen die de gratis spins starten veranderen in wild symbolen en blijven op de rollen tot het einde van de bonus.

Als er een scatter symbool voorkomt tijdens de gratis spins dan zal de dichtbijzijnste wild erheen verplaatsen en die scatter opeten. Deze wild gaat dan met een vermenigvuldiger van x1 omhoog en je krijgt 1 extra gratis spin.

Wild symbolen eten altijd maar 1 scatter symbool op per spin. Als er meer landen dan wild symbolen, dan wordt die extra scatter ook een wild symbool.

Zombie Carnival, Gratis spins bonus

Gratis Spins Kopen

Voor 80 keer je inzet heb je ook de mogelijkheid om de gratis spins te kopen.

Oordeel

Het thema waarbij ze horror en een circus combineren is niet nieuw. Maar Pragmatic Play heeft het leuk aangepakt en er zelfs een kleurrijke gokkast van gemaakt.

Het spel is ook leuk. Het basis spel komt met de mysterie symbolen, waardoor deze spellen leuk blijven. En de gratis spins bonus kan leuke winsten opleveren, vooral als je meerdere vermenigvuldigende wild symbolen hebt.

Zombie Carnival is gewoon een leuke nieuwe gokkast die zeker het proberen waard is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.