Towering Fortune is een nieuwe online gokkast van Pragmatic Play.

Het thema is redelijk standaard, gewoon gericht op luxe producten zoals privé jets en dure auto’s. En het spel heeft de naam “Towering Fortune” doordat je bij de bonus een toren krijgt. Een Hold & Spin bonus, maar net even anders dan anders.

Het spel gebruikt 3 rollen die elk 5 symbolen hoog zijn en heeft 20 lijnen.

Naast de standaard kaart symbolen en andere symbolen komen er ook wild en bonus symbolen voor op alle rollen. Je vind ook mysterie symbolen.

Towering Fortune heeft een maximale uitbetaling van 6.422 keer je inzet.

Towering Fortunes, Basis gokkast

Towering Fortune Bonussen

Mysterie Symbolen

Mysterie symbolen komen op alle rollen voor. Al deze symbolen veranderen nadat de rollen gestopt zijn met draaien in één en hetzelfde symbool.

Towering Fortunes, Mysterie symbolen

Hold & Spin Bonus

Bonus symbolen, oftewel geld symbolen, hebben een geldbedrag genoteerd op het symbool. Als je er 3 of meer krijgt dan start je de Hold & Spin bonus.

Je gaat naar een speciale set van rollen. Dit zijn 5 rollen die elk 11 symbolen hoog zijn. De symbolen die de bonus starten vallen naar beneden op de rol.

Nu gaan de rollen draaien en komen er alleen lege plekken en geld symbolen voor. Elk geld symbool dat voorkomt valt naar beneden op de rol en blijft daar staan.

Boven elke rol heb je 3 levens. Elke spin kost je één leven. Zodra er een nieuw geld symbool op een rol verschijnt, dan resetten de levens van die specifieke rol. Dit betekend dus dat sommige rollen al klaar zijn, terwijl andere nog mee doen met de bonus.

De bonus is klaar als alle rollen geen levens meer hebben.

Boven elke rol staat ook een vermenigvuldiger van x1. Als een rol een bepaald aantal geld symbolen heeft verzameld dan wordt de vermenigvuldiger verhoogd. 6, 7, 8, 9, 10 en 11 symbolen op een rol geven een vermenigvuldiger van x2, x5, x10, x20, x30 en x100.

Als de bonus over is worden alle geld symbolen op een rol vermenigvuldigd met de actieve vermenigvuldiger en uitbetaald.

Towering Fortunes, Hold & Spin bonus

Oordeel

Er is over het basis spel weinig te zeggen. Een redelijk standaard gokkast, met als extraatje de mysterie symbolen.

Maar het bonus spel is wel even het noemen waard. Het is natuurlijk weer een Hold & Spin feature, wat we al vaak hebben gezien. Maar toch net even wat anders gedaan. Met de aparte levens per rol, maar ook de vermenigvuldigers. Hierdoor wordt deze bonus net wat interessanter dan een standaard Hold & Spin bonus.

Towering Fortunes is een prima gokkast die niet echt speciaal overkomt, maar de bonus is zeker de moeite waard om eens te proberen. Speel nu bij elk betrouwbaar Pragmatic Play casino rechts van deze post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Speel bij