Nieuwe NetEnt gokkast, Cosmic Fortune, met 5 jackpots

Home » Nieuwe NetEnt gokkast, Cosmic Fortune, met 5 jackpots

NetEnt heeft vandaag een nieuwe online gokkast uitgebracht, Cosmic Fortune.

Cosmic Fortune heeft 15 winlijnen, wild symbolen en scatter symbolen. Ook gebruikt deze gokkast wegvallende symbolen. Hetzelfde als een zeer bekende andere NetEnt gokkast, Gonzo’s Quest. Wat dit inhoudt is dat winnende combinaties wegvallen en nieuwe symbolen bovenop vallen, waardoor er opnieuw een winnende combinatie kan voorkomen.

Het basis spel is leuk en ziet er goed uit, maar vooral het bonus spel van Cosmic Fortune is uniek en erg leuk!

Krijg je 3 of meer scatter symbolen dan start de bonus. Je begint als eerste met 10 gratis rondes. Het aantal winnende symbolen dan je krijgt tijdens de gratis rondes is het aantal bommen dat je zult krijgen tijdens het tweede deel van de bonus.

In het tweede deel van de bonus worden er bommen naar beneden gegooid. Deze bommen kunnen plekken raken met credits of een speciale bonus plek. Als je de speciale bonus drie maal raakt zal er na deze ronde nog een ronde starten waarbij je kans maakt op een van de jackpots. Tijdens de derde ronde, als je deze hebt kunnen winnen, worden er wederom bommen naar benden gegooid en kun je wederom credits winnen. Maar nu staan er ook 5 jackpot symbolen. Als je een van de jackpot symbolen 3 maal raakt met een bom, dan win je die jackpot.

Het bonus spel is echt heel spannend! Verder ziet de gokkast er weer fantastisch uit, zoals eigenlijk alle NetEnt gokkasten wel.

Je kunt Cosmic Fortune nu bij alle NetEnt casino’s spelen!

Perfecte promotie om Cosmic Fortune te proberen. Onderstaand vind je nog een promotionele video van Cosmic Fortune van NetEnt.

Cosmic Fortune – Online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.