Nieuwe NetEnt gokkast, Creature from the Black Lagoon

Home » Nieuwe NetEnt gokkast, Creature from the Black Lagoon

De laatste release van NetEnt in 2013 is Creature from the Black Lagoon. Een online gokkast met een klassieke horrorfilm thema uit de jaren ’50.

Deze online gokkast heeft 20 winlijnen en meerdere leuke bonussen.

Als eerste zijn alle wild symbolen sticky. Dit betekend dat als er een wild symbool valt, deze blijft staan en je een gratis draai erbij krijgt. Komen er dan meer wild symbolen, dan zullen deze ook weer blijven staan en krijg je weer een gratis draai. Net zolang totdat er geen nieuwe wild symbolen bij vallen. Op deze manier kun je op een gegeven moment flink wat wild symbolen verzamelen in beeld en een grote winst krijgen.

Daarnaast heeft Creature from the Black Lagoon een gratis rondes bonus. Krijg 3, 4 of 5 free spins symbolen en je ontvangt 10, 15 or zelfs 20 gratis rondes.
Tijdens de gratis rondes zijn alle wild symbolen nog steeds sticky en ontvang je nog steeds gratis draaien als deze vallen. Maar tevens zit er op rol 5 een vizier symbool waarmee je het monster beschiet. Doe dit 3 keer en de wild symbolen veranderen in een uitschuivende wild van 2 plekken groot. Schiet het monster daarna nog 3 keer en het wild symbool veranderd naar een uitschuivende wild van 3 plekken groot. Schiet het monster nu nog 3 keer en je krijgt er 10 gratis rondes bij.

NetEnt heeft echt weer een unieke en aantrekkelijke gokkast uitgebracht met Creature from the Black Lagoon.

One Reply to “Nieuwe NetEnt gokkast, Creature from the Black Lagoon”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.