NetEnt gokkast

Vandaag heeft NetEnt een nieuwe online gokkast uitgebracht. The Wish Master.

The Wish Master is een online gokkast met 20 winlijnen en een hele reeks aan bonussen die je tijdens het spel kunt activeren.

Elke keer dat er een magische lamp op de rollen verschijnt zal de geest uit de lamp ontsnappen en een extra bonus toevoegen aan het spel. Tevens zal hij ook een aantal rondes weergeven hoelang deze extra bonus actief is.

Zodra er weer een lamp verschijnt en je hebt nog een bonus actief dan zal er een tweede bonus worden toegevoegd. In totaal kun je 3 bonussen tegelijkertijd actief hebben. Elke keer dat een bonus actief word, word het aantal rondes dat het actief blijft verhoogt.

De bonussen zijn niet gratis. Je zult voor elke spin gewoon geld moeten inzetten.

Dit spel kan vooral erg veel geld uitbetalen als je 3 bonussen actief hebt. De bonussen die je kunt krijgen zijn namelijk wild rollen die alle rondes blijven staan, willekeurige wild symbolen, extra wild symbolen, uitstrekkende wild symbolen en vermenigvuldigers.

Let er wel op dat dit wederom een online gokkast is die enorm veel kan betalen, maar soms ook heel snel je geld kan afpakken. Echt een online gokkast voor de echte slots liefhebber.

Onderstaand vind je een YouTube fimplje met de gameplay van The Wish Master. Nu bij alle betere NetEnt casino’s te vinden.

Probeer The Wish Master bij ComeOn!, daar krijg je nu namelijk €5,- gratis zonder storting en ComeOn! heeft regelmatig erg leuke acties lopen.

The Wish Master – Online NetEnt gokkast

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.