Nieuwe online gokkast, Battle Royal

Home » Nieuwe online gokkast, Battle Royal

Play’n Go heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, Battle Royal.

Battle Royal gebruikt een Henry de 8ste thema, wat een bekend verhaal uit Engeland is, waarbij al zijn vrouwen werden onthoofd.
Alle symbolen, behalve het bonus symbool, kunnen stacked voorkomen op alle rollen. Bonus symbolen komen alleen voor op rollen 1 en 5. Mocht je ze allebei tegelijk krijgen, dan kies je er één en start er een van de volgende twee bonussen.

Gratis Spins – Heads Will Roll

Je ontvangt een oneindig aantal gratis spins, totdat je nog maar één van de vrouwen in leven hebt.

Na elke spin zal er een guillotine op één rol een vrouw onthoofden, mocht er één volledig op die rol voorkomen. Deze veranderd dan voor de rest van de gratis spins in een wild symbool.

Nadat er nog maar één vrouw over is zijn de gratis spins klaar. Nu kies je een rol en als deze laatste vrouw ook onthoofd wordt krijg je als bonus ook nog de Long Live the King bonus.

Long Live the King bonus

Kies schatkisten om geldprijzen te winnen. Je mag net zolang kiezen totdat één van de spoken je pakt.

Als je een sleutel vind kun je kiezen om te ontsnappen en ontvang je een willekeurige vermenigvuldiger voor je verzamelde schatkisten. Maar je kunt ook langer blijven om nog meer geld te vinden, of alles te verliezen.

Deze nieuwe online gokkast van Play’n Go is een goede aanvulling. Ik vind vooral de gratis spins geslaagd en dit bonus spel kan zeker leuk uitbetalen. Het lijkt op Lost Vegas van Microgaming.

Je vind Battle Royal bij elk Play’n Go casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.