Williams Interactive

Nieuwe online gokkast, Lunaris, Williams Interactive

1

Williams Interactive heeft twee nieuwe online gokkasten uitgebracht, één ervan is Montezuma, deze behandel ik in een aparte post. De andere is Lunaris.

Lunaris heeft als thema een nachtvlinder en de gokkast ziet er dan ook erg gelikt uit. Lunaris is de vierde online gokkast van Williams Interactive die gebruikt maakt van het Colossal Reel principe. Je speelt tegelijk op een kleine en grote set rollen met in totaal 100 lijnen. Je zet in alsof het 50 lijnen zijn waardoor het meteen heel duur word.

Lunaris komt met een unieke bonus tijdens normale rondes en gratis rondes. Op de kleine set rollen zitten vlinder symbolen met een nummer erop. Als een of meerdere van deze vlinders voorkomen dan zullen er net zoveel kleine vlinders als nummers zich verspreiden over de grote rollen. Als de rollen stoppen met draaien zullen al die vlinder symbolen veranderen in één en hetzelfde symbool.
Dit kan zelfs een wild symbool worden. In totaal kunnen er 60 vlinders voorkomen, dat betekend dat de hele grote rollen set hetzelfde symbool word aangezien deze bestaat uit 60 symbolen.
Vooral als de vlinders op mooie plekken worden neergezet en het een wild symbool word kun je erg hoge uitbetalingen krijgen.

Daarnaast heeft Lunaris ook een gratis rondes bonus. Op rollen 1, 3 en 5 van de kleine en grote rollen zet zit een rups. Krijg 3 or meer rupsen en je ontvangt 8 tot 25 gratis rondes. Tijdens de gratis rondes blijft alles hetzelfde met één uitzondering, het wild symbool komt nu vaker voor en als volledige rol. 3 of meer rups symbolen tijdens de gratis spins geven meer gratis spins.

Lunaris is een mooie en vooral interessante online gokkast die niet snel verveelt. Het verplaatsen van de symbolen houdt het interessant. Ook kun je er best leuk prijs op krijgen, maar verwacht geen mega prijzen, hiervoor zul je een online gokkast als Montezuma moeten spelen. Lunaris is daarentegen wel een stuk speler vriendelijker, je zult langer met je geld doen.

Je kunt Lunaris nu spelen bij onder andere Slots Magic. Hier krijg je als nieuwe speler zelfs €10,- gratis. Ook kun je instellen dat alles Nederlandstalig is. Je hoeft ook geen software te downloaden, meteen online spelen is mogelijk. Uiteraard hebben de andere Williams Interactive casino’s deze nieuwe gokkast ook.

Bezoek Slots Magic >>

Onderstaand kun je nog een YouTube clip bekijken met de gameplay van Lunaris.

Lunaris – online gokkast