NSYNC Pop, nieuw van Play’n Go

Home » NSYNC Pop, nieuw van Play’n Go

Elk tienermeisje dat half jaren ’90 en begin jaren ’00 opgroeide kent waarschijnlijk de namen Justin, JC, Lance, Joey en Chris. Deze namen vormen namelijk de boy band *Nsync. En ze hadden ook een hit genaamd Pop.

Nu heeft Play’n Go een nieuwe online gokkast uitgebracht die deze groep als thema gebruikt. Waarbij alle leden van de band voorkomen als symbool.

Het spel heeft 5 rollen die elk 2, 3, 4, 3 en 2 symbolen hoog zijn en gebruikt 144 ways.

Er zijn standaard kaart symbolen en de 5 bandleden. Daarnaast komt er een wild symbool voor op alle rollen en een gouden N als scatter symbool op rollen 2, 3 en 4.

De maximale uitbetaling op NSYNC Pop is 5.000 keer je inzet.

NSYNC Pop, Basis gokkast

Pop Symbolen

Speciale pop symbolen kunnen voorkomen op alle rollen. Dit zijn mysterie symbolen en deze symbolen veranderen allemaal in één en hetzelfde symbool. Dat kan elk symbool zijn behalve het scatter symbool.

Gratis spins bonus

3 bonus symbolen geven 8 gratis spins.

De rollen krijgen voordat de spins starten allemaal een extra rij symbolen boven en onder. Dit zijn pop mysterie symbolen.

Als er een Pop symbool voorkomt op een rol dan zal een van deze symbolen boven of onder de rol actief worden en ook hetzelfde symbool laten zien. Hierna is deze plek open en heb je dus meer ways.

Tijdens de gratis spins kunnen er ook Super Pop symbolen voorkomen. Deze veranderen altijd in een wild symbool en dat wild symbool zal tot het einde van de gratis spins op de rol blijven staan.

NSYNC Pop, Gratis spins bonus

Encore Spin

Als het lukt om alle pop symbolen weg te spelen en dus alle ways vrij te spelen, dan ontvang je na de gratis spins één extra spin.

Tijdens deze spin komen er alleen wild, Justin, JC, Lance, Joey en Chris symbolen voor.

Mochten er nog wild staan van de normale spins, dan blijven deze ook tijdens deze extra spin staan.

NSYNC Pop, Encore Spin

Oordeel

Mocht je een grote fan zijn geweest van *Nsync dan zal deze gokkast je zeker aanspreken. En het is ook leuk dat Play’n Go een keer voor een pop band gaat en niet voor een rock band, zoals we meestal zien.

Het basis spel op deze gokkast is saai. Je hebt wel die Pop symbolen, maar die komen niet veel voor en geven ook nooit echt een grote winst.

Maar de gratis spins bonus is wel leuk. En uniek. Het is leuk om meer ways open te spelen, maar vooral die Encore Spin kan een leuke prijs opleveren.

Dit is echt een gokkast waarbij iedereen snel een mening heeft en zelf bepaald of ze hem leuk vinden of niet. Dus ik zou zeggen probeer NSYNC Pop vandaag nog bij elk betrouwbaar Play’n Go casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.