Odin’s Gamble, nieuw van Thunderkick

Home » Odin’s Gamble, nieuw van Thunderkick

Thunderkick heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht. Wat altijd spannend nieuws is, aangezien Thunderkick niet zoveel gokkasten uitbrengt per jaar.

Deze nieuwe titel heet Odin’s Gamble – Mímirs Well. Een gokkast met een Noors thema waarbij Odin het hoofd karakter is.

Het spel gebruikt 6 rollen die elk 4 symbolen hoog zijn. Het spel gebruikt geen ways, maar 466 aan elkaar rakende lijnen. Symbolen moeten horizontaal of diagonaal aan elkaar verbonden zijn om te tellen als een lijn.

Wild en scatter symbolen komen op alle rollen voor. Wild symbolen vermenigvuldigen ook maal 2. Ze vermenigvuldigen ook elkaar.

Basis spel

Sticky Win Bonus

Tijdens het basi spel kan willekeurig de Sticky Win Bonus geactiveerd worden.

Alle winnende symbolen worden dan vastgehouden en de overige symbolen gaan opnieuw draaien. Je blijft spins krijgen zolang je de winst verbeterd, als dat niet gebeurt dan stoppen de spins en krijg je je uitbetaling betaald.

Gratis Spins Bonus

3 of meer scatter symbolen geven de gratis spins. Je kunt deze 3 scatter symbolen ook verzamelen tijdens de re-spins bonus.

Je ontvangt 10 gratis spins.

Tijdens de gratis spins loopt er een volle rol wild over het scherm en stopt na elke spin op een andere rol. Deze wild heeft een x2 vermenigvuldiger. Deze vermenigvuldiger gaat met x2 omhoog elke keer als er een speciaal wild symbool valt.

Tijdens de gratis spins is de Sticky Win Bonus altijd actief.

3 of meer scatter symbolen tijdens de gratis spins geven 5 extra spins.

Gratis spins bonus

Oordeel

Ik ben een groot fan van Thunderkick. Deze gokkasten zien er altijd geweldig uit, spelen erg soepel en komen met unieke en zeer lucratieve bonussen. Odin’s Gamble is niet anders.

Het spel speelt erg fijn en de bonussen zijn leuk en kunnen veel uitbetalen. Vooral de gratis spins. Zeker als er flink wat speciale wild symbolen voorkomen die de vermenigvuldiger omhoog gooien.

Odin’s Gamble heeft dan ook een maximale uitbetaling van maar liefst 19.333 keer je inzet. Erg hoog!

Speel Odin’s Gamble bij elk betrouwbaar Thunderkick Casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.