Panther’s Reign, nieuw van Quickspin

Home » Panther’s Reign, nieuw van Quickspin

Panther’s Reign is de nieuwste online gokkast van Quickspin.

Panther’s Reign gebruikt 50 lijnen op 5 rollen, elk 4 symbolen hoog. Tevens gebruikt het een redelijk standaard jungle thema.

Alle symbolen draaien individueel, je kunt dus ook een vol scherm met dezelfde symbolen krijgen.

Wild Spray Bonus

Tijdens elke normale spin kunnen er tot aan 10 willekeurige wild symbolen op de rollen worden geplaatst. Nadat de symbolen op de rollen zijn geplaatst zullen de rollen stoppen met draaien.

Gratis Spins Bonus

3 of meer scatter symbolen starten de gratis spins bonus. 3 scatter symbolen geven je 5 gratis spins en elke extra scatter geeft 1 extra gratis spin. Je kunt dus een maximum van 22 spins winnen.

Tijdens de gratis spins is de re-spin bonus actief. Elke winnende combinatie wordt vastgehouden en de overige symbolen draaien opnieuw. Deze blijven draaien totdat de winnende combinatie niet meer verbeterd word. Hierna wordt de prijs uitbetaald.

Oordeel

Eerlijk gezegd is Panther’s Reign een van de meest saaie Quickspin gokkasten die er is. Het spel ziet er goed uit en speelt soepel, zoals elke Quickspin gokkast, maar het spel zelf is redelijk standaard en komt ook niet met iets nieuws. De willekeurige wild symbolen en ook de re-spins tijdens de gratis spins is zelfs iets wat misschien al te vaak gedaan is.

Maar het spel kan wel leuk uitbetalen en je kunt er zeker mooie combinaties op krijgen. Veel spelers zullen de bonussen ook wel leuk vinden en voor deze spelers kan het een leuke aanwinst zijn.

Voor mij persoonlijk is dit gewoon een beetje een te standaard gokkast, maar ik vind het zeker geen slechte gokkast.

Je vind Panther’s Riegn bij alle Quickspin casino’s, waaronder een van mijn favoriete, Gate777.

[button link=”https://begin.gate777.com/redirect.aspx?pid=4021&bid=1719″ size=”medium” target=”blank”]Bezoek Gate777 >>[/button]

Panther’s Reign – online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.