Pied Piper, nieuw van Quickspin

Home » Pied Piper, nieuw van Quickspin

Pied Piper is een nieuwe online gokkast van Quickspin en vandaag uitgebracht. Het maakt gebruik van het bekende sprookje, de rattenvanger van Hamelen.

Deze nieuwe online gokkast gebruikt 40 lijnen op 5 rollen, elk 4 symbolen hoog. Alle symbolen, behalve het wild en bonus symbool, kunnen stacked (gestapeld) voorkomen op alle rollen.

Wild symbolen komen enkel voor op alle rollen als muizen en tevens stacked op rollen 3, 4 en 5 als rattenvanger van Hamelen. Als een wild symbool stacked voorkomt op een gehele rol dan start er een bonus.

Piper Repsins

Alle wild symbolen, inclusief het stacked symbool zullen elke gratis spin naar links verplaatst worden. En alle nieuwe wild symbolen die erbij vallen zullen ook mee gaan.

Dit gaat door totdat de stacked wild links het scherm verlaat. Maar daarna kan het als extra bonus voorkomen dat de stacked wild rechts weer verschijnt, waardoor je 5 extra gratis repsins krijgt.

Gratis spins bonus

Krijg alle drie de bonus symbolen tegelijkertijd op rollen 2, 3 en 4 en de gratis spins bonus start.

Je ontvangt 10 gratis spins. Tijdens elke gratis spins worden er tussen de 1 en 6 willekeurige wild symbolen op de rollen geplaatst. Daarnaast komt het stacked wild symbool vaker voor.

Tevens kun je na elke gratis spins tevens als bonus een stacked wild symbool krijgen, waardoor je dan tijdens de gratis spins de Piper Repsins ontvangt.

Je kunt geen extra gratis spins winnen tijdens deze bonus.

Zoals alle online gokkasten van Quickspin, ziet ook Pied Piper er weer kleurrijk uit en maakt deze gebruik van grote, duidelijke symbolen.

Speel deze Quickspin release samen met alle andere Quickspin gokkasten en nog veel meer providers, nu bij Cashmio. Een van de leukste en beste online casino’s. Bekijk ook eerst de video voor een eerste indruk van Pied Piper.

[button link=”http://wlcashmio.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_1077b_138c_&affid=324&siteid=1077&adid=138&c=” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Cashmio >>[/button]

Pied Piper – online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.