Pink Elephants, geweldige nieuwe online gokkast

Home » Pink Elephants, geweldige nieuwe online gokkast

Thunderkick heeft een geweldige nieuwe online gokkast uitgebracht, Pink Elephants.

Pink Elephants is een erg kleurrijke gokkast met 4096 ways. Dus alle symbolen betalen van link naar rechts, het maakt niet uit of ze op een lijn voorkomen.

Alle symbolen kunnen meerdere keren op één rol voorkomen. En er zijn in totaal 6 rollen, 4 symbolen hoog. Vandaar zoveel ways.

Tevens komen op elke rol wild symbolen en bonus symbolen voor.

Mystery bonus symbols

Op elk moment tijdens de normale spins kunnen er tussen de 1 en 5 bonus symbolen op de rollen worden geplaatst. Waardoor je dus extra kans krijgt op de gratis spins bonus, of deze zelfs al meteen wint.

Gratis spins bonus

Krijg je 3, 4, 5 of 6 bonus symbolen dan win je 7, 11, 15 of 19 gratis spins.

Tijdens de gratis spins verzamel je speciale orbs, deze komen voor op de olifant symbolen en deze vullen aan de linkse kant de 4 hoogste symbolen. Zodra een van deze symbolen gevuld is met orbs dan zal dat symbool veranderen in een olifant en ontvang je één extra gratis spin. Je kunt dus uiteindelijk alle 4 symbolen veranderen in een olifant. Hierdoor krijg je een steeds grotere kans op prijs met dit symbool, welke het hoogstbetalende symbool is.

Ook win je tijdens de gratis spins sneller extra gratis spins. Door slechts 2 bonus symbolen. 2, 3, 4, 5 of 6 bonus symbolen geven 3, 5, 7, 9 of 11 extra gratis spins.

Pink Elephants is echt een erg leuke en unieke nieuwe online gokkast welke ik zeker eens zou uitproberen. Je kunt er meer dan 8000 keer je inzet op winnen, wat erg veel is voor welke online gokkast dan ook.

Speel Pink Elephants nu bij Cashmio. Altijd de eerste om nieuwe online gokkasten van Thunderkick toe te voegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.