Pirate of the East, een nieuwe look voor een oude gokkast

Home » Pirate of the East, een nieuwe look voor een oude gokkast

NetEnt is al een tijd bezig met het uitbrengen van oude gokkasten met een nieuwe Aziatisch thema.

Dat is nu Pirate of the East, een kopie van de klassieker Piggy Riches.

Pirate of the East gebruikt een beetje een standaard, saai thema, namelijk piraten. Het gebruikt 15 lijnen en wild en scatter symbolen op alle rollen. De wild symbolen vermenigvuldigen eventuele winnende combinaties waar deze in voor komt met 3.

Gratis spins bonus

Krijg je 3 of meer scatter symbolen dan start de gratis spins bonus.

Elk scatter symbool geeft een keuze van een aantal gratis spins (maximaal 28) en een maximale vermenigvuldiger (maximaal x6). Kies zelf welke combinatie je wilt spelen.

Tijdens de gratis spins geeft elk scatter symbool een extra gratis spin.

Oordeel

Piggy Riches is altijd al een leuke online gokkast gehad waar je ook nog een best veel op kunt winnen, vooral tijdens de gratis spins bonus. Pirate of the East is dus niet anders, slechts het thema verschilt.

Het is niet de meest innoverende gokkast, maar een basis gokkast die erg veel plezier kan geven tijdens het spelen. En lang interessant blijft.

Speel Pirate of the East bij NetEnt casino’s zoals Gate777.

Gate777 is een perfecte keuze voor alle spelers die op zoek zijn naar een enorme keuze aan online gokkasten van veel verschillende providers. Tevens ontvang je een goede welkomstbonus, regelmatig andere bonussen en ook regelmatig gratis spins.

[button link=”https://begin.gate777.com/redirect.aspx?pid=4021&bid=1772″ size=”medium” target=”blank”]Bezoek Gate777 >>[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.