Prism of Gems, vermenigvuldig je prijs tot 343 keer

Home » Prism of Gems, vermenigvuldig je prijs tot 343 keer

Play’n Go heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, Prism of Gems. Dit is het derde spel in een soort van serie van spellen na Perfect Gems en Frozen Gems. Maar deze nieuwe toevoeging, Prism of Gems heeft kans op de hoogste uitbetaling.

Het spel heeft 5 rollen welke 3, 4, 4, 4, 3 symbolen hoog zijn. Deze geven 576 ways in plaats van lijnen.

Elke winnende combinatie is verwijderd en nieuwe symbolen vullen de gaten op, hierdoor kun je meerdere keren winnen met één spin.

Als symbolen op rollen 2, 3 en/of 4 worden verwijderd, dan gaat de vermenigvuldiger van die rol of rollen met 1 omhoog voor elk symbool, tot een maximum van maal 7. Dit kan een maximum vermenigvuldiger geven van 343 keer de inzet. Als de bovenste drie symbolen gebruikt worden tijdens een winnende combinatie, dan vermenigvuldigen deze.

Als een symbool bovenaan rol 2, 3 of 4 matched met een symbool op die rol, dan worden die symbolen gesplitst. Je kunt dan maximaal 7 symbolen op één rol krijgen, waardoor je een maximale aantal ways van 3087 krijgt.

Gratis Spins Bonus

3, 4 of 5 scatter symbolen geven 10, 15 of 20 gratis spins.

Elke vermenigvuldiger die je al had, blijft staan en tevens wordt de vermenigvuldiger tijdens de gratis spins nooit gereset, deze kan alleen maar oplopen.

Elke scatter tijdens de gratis spins geeft 2 extra gratis spins.

Oordeel

Ik was al een fan van Perfect Gems en Frozen Gems en nu is er een derde in deze “serie”. Het is een leuke toevoeging, maar brengt eigenlijk niks nieuws meer. Het enige is dat Prism of Gems de hoogste uitbetaling kan geven van de drie.

Als je Perfect Gems of Frozen Gems al leuk vond, dan zul je Prism of Gems ook waarderen. Ben je niet bekend met deze gokkasten, probeer dan eerst Perfect Gems om te zien of het je wat lijkt.

Je vind deze nieuwe gokkast bij alle betrouwbare Play’n Go casino’s.

2 Replies to “Prism of Gems, vermenigvuldig je prijs tot 343 keer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.