Microgaming gokkast

Jungle Jim El Dorado is een nieuwe online gokkast van Microgaming die vorige week is uitgekomen. En wat blijkt, deze nieuwe gokkast is meteen een hit en razend populair.

Dit had ik ook wel verwacht, aangezien het een kopie is van Gonzo’s Quest van NetEnt, een van hun populairste gokkasten online.

En nu kan iedereen deze nieuwe online gokkast zelf uitproberen met 15 gratis spins.

Enige dat je hoeft te doen is Wild Jackpots bezoeken via de banner of onderstaande link en je in te schrijven. De 15 gratis spins staan daarna direct te wachten als je het spel opstart.

En wat dacht je van nog eens 1000 gratis spins. Als je een eerste storting doet kun je tot 1000 extra gratis spins krijgen op Jungle Jim El Dorado. Hoeveel gratis spins je krijgt hangt af van het stortingsbedrag. Maar met een kleine storting krijg je al een enorm aantal gratis spins.

[fancy_list style=”bullet_list”]

  • Stort €20,- en krijg 200 gratis spins
  • Stort €50,- en krijg 250 gratis spins
  • Stort €100,- en krijg 550 gratis spins
  • Stort €150,- en krijg 750 gratis spins
  • Stort €200,- en krijg 1000 gratis spins[/fancy_list]

Aangezien Jungle Jim El Dorado 25 lijnen gebruikt en de gratis spins op €0,25 per spin staan, krijg je bij 1000 spins dus een waarde van €250,- kado.

Wild Jackpots is een van meest betrouwbare Microgaming casino’s online. Je kunt hier volkomen veilig spelen, tevens met echt geld.

Dus bezoek ze nu en schrijf je in ieder geval in voor die 15 gratis spins. En wellicht nog eens 1000 extra na je eerste storting.

[button link=”https://go.gowildaffiliates.com/redirect.aspx?pid=4994&bid=14337″ size=”medium” target=”blank”]Bezoek Wild Jackpots >>[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.