Puebla Parade, met dansende wild symbolen

Home » Puebla Parade, met dansende wild symbolen

Puebla Parade is een nieuwe online gokkast van Play’n Go.

Deze gokkast gebruikt een Mexicaans thema met kleurrijke symbolen als pinata’s, gitaren en dansende senor’s en senorita’s.

Het spel gebruikt 5 rollen die elk 4 symbolen hoog zijn. Het gebruikt aangesloten winlijnen, wat betekent dat zolang symbolen van links naar rechts aan elkaar zitten, dat het een winnende lijn is. Dit is dus net iets anders dan ways.

Alle symbolen, behalve wild symbolen, kunnen stacked (gestapeld) voorkomen op de rollen. Wild symbolen, senor’s en senorita’s, komen op alle rollen voor.

De maximale uitbetaling van Puebla Parade is 5.000 keer je inzet.

Puebla Parade, basis spel

Re-spins bonus

Als een senor en senorita wild symbool tegelijkertijd op de rollen voorkomen dan krijg je 2 respins.

De re-spins worden gereset als er een nieuw wild symbool bij valt. Alle wild symbolen blijven op de rollen tijdens de re-spins, maar verplaatsen na elke spin naar een nieuw plek. De senor en senorita willen samenkomen om te gaan dansen, als dat gebeurt wordt het een Pareja Wild. Een Pareja Wild heeft een x2 vermenigvuldiger en zorgt er ook voor dat de rollen allemaal 1 symbool groeien, tot een maximum van 7 symbolen hoog. Krijg je de maximale 3 Pareja Wild symbolen dan starten de gratis spins.

Puebla Parade, Re-spins bonus

Gratis Spins Bonus

Als je alle drie de Pareja Wild symbolen hebt dan starten er 8 gratis spins met een maximum van 7 symbolen per rol.

De Pareja Wild symbolen hebben een x3 vermenigvuldiger tijdens de gratis spins en zullen elke keer naar een nieuwe plek dansen na elke spin.

Puebla Parade, gratis spins bonus

Oordeel

Puebla Parade is een redelijk standaard online gokkast met wat geinige bonussen.

Je wilt wild symbolen krijgen, hopen dat ze samen komen, zorgen dat je er 3 krijgt en dan de gratis spins spelen. Waarbij ze rond dansen en allemaal een x3 vermenigvuldiger hebben. Door die vermenigvuldigers en de stacked symbolen kun je best leuke winsten krijgen. Tot maar liefst 5.000 keer je inzet, wat een goede uitbetaling is.

Er is verder niet heel veel meer te vertellen over Puebla Parade. Ik zou zeggen probeer deze nieuwe gokkast gewoon uit en oordeel zelf. Te vinden bij elk betrouwbaar Play’n Go casino, rechts in de lijst te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.