Racing for Pinks, online gokkast

Microgaming brengt opnieuw een nieuwe online gokkast uit. Deze keer Racing for Pinks. Een online gokkast met 243 ways in plaats van winlijnen en helemaal in een straatrace thema.

Deze gokkast heeft 2 bonus spellen. Als eerste een gratis rondes bonus. Krijg het scatter symbool op rol 1 en 5 tegelijk en je ontvangt maximaal 40 gratis rondes met een vermenigvuldiger van 5. Helaas zijn de gratis rondes willekeurig. Minimaal ontvang je 10 rondes met een x2 vermenigvuldiger.

Daarnaast hebben ze ook een leuk race spel. Deze bonus start als je het bonus race symbool op rol 1 en 5 tegelijk krijgt. Er zijn in totaal 5 rondes en elke ronde kies je een auto waarvan jij denkt dat deze gaat winnen.
Wint jouw auto dan win je een aantal keren je inzet en mag je verder racen. Verlies je dan pak je wat je tot dan toe hebt gewonnen. Je kunt maximaal 175 keer je inzet winnen met dit bonusspel als je alle 5 de races wint.

Op zich heeft Microgaming weer een leuke nieuwe gokkast toegevoegd, al is het in zijn geheel niet echt vernieuwend. Ik persoonlijk kan niet wachten op de release van de nieuwe gokkast van Microgaming, Secret Santa. Ook een 243 ways gokkast maar met enorm veel leuke bonussen en extra wild symbolen.

Onderstaand trouwens een screenshot van de Race Bonus. Racing for Pinks is nu bij elk Microgaming casino beschikbaar.

[image_frame style=”reflect_shadow” align=”center” alt=”Racing for Pinks, race bonus” title=”Racing for Pinks” height=”250″ width=”350″]http://www.degokhemel.nl/wp-content/uploads/2013/11/Racing-for-Pinks-bonus-race.jpg[/image_frame]

One thought on “Racing for Pinks, nieuwe Microgaming gokkast”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.