Rainbow Riches, Reels of Gold nu online

Home » Rainbow Riches, Reels of Gold nu online

Rainbow Riches, Reels of Gold is een nieuwe online gokkast van Barcrest die nu online te spelen is.

Dit is de zoveelste online gokkast van Barcrest met het Rainbow Riches thema, dat blijkbaar erg populair is bij spelers.

Maar deze nieuwe online gokkast heeft meer weg van een Williams Interactive gokkast dan een Barcrest gokkast. Deze gebruikt namelijk collosal reels, zoals bijvoorbeeld Kiss en Spartacus.

Je speelt op 100 lijnen met een kleine en een collosal rollen set.

Wild symbolen die op de kleine set de hele rol vullen, worden verplaatst naar de grote rollen set.

Tijdens het normale spel kan er een fee verschijnen. Deze kan dan een willekeurige bonus geven zoals willekeurige wild symbolen, uitstrekkende wild symbolen, het bonus spel, of één en hetzelfde symbool. In totaal zijn er 7 verschillende bonussen die de fee kan geven.

Krijg je 3 of meer bonus symbolen, die alleen voorkomen op rollen 1, 3 en 5 van de kleine en grote rollen set, dan start je de gratis spins bonus. Kies balonnen om het aantal gratis spins te bepalen.
Tijdens de gratis spins zal elk wild symbool op de kleine rollen set uitstrekken en dus automatisch worden verplaatst naar de grote rollen set.

Zoals je kunt zien lijkt Rainbow Riches, Reels of Gold erg veel op Kiss en Spartacus. Met uitzondering van de fee die willekeurig bonussen kan geven.

Tevens kun je bij deze nieuwe online gokkast een Big Bet doen. Dit kost je een hogere inzet dan normaal, maar dit kan vele extra’s opleveren tijdens de spins.

Deze online gokkast is oorspronkelijk een gokkast uit normale casino’s. Onderstaand een YouTube video van iemand die de gokkast aan het spelen is.

Rainbow Riches, Reels of Gold – Online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.