Reef Raider, nieuwe “rooster” gokkast van NetEnt

Home » Reef Raider, nieuwe “rooster” gokkast van NetEnt

Reef Raider is een nieuwe online gokkast van NetEnt.

Reef Raider gebruikt een rooster van 7 bij 7 symbolen, wat in totaal 49 symbolen geeft. Het spel gebruikt een kleurrijk thema met schelpen en schatkisten.

5 of meer van dezelfde symbolen die horizontaal of verticaal verbonden zijn vormen een winnende combinatie. Reef Raider gebruikt ook een avalanche bonus. Dit betekent dat winnende symbolen wegvallen en nieuwe symbolen bovenop vallen om opnieuw een winst te kunnen krijgen.

Er komen ook speciale symbolen voor die winnende combinaties vermenigvuldigen met x2, x3, x5 of x50.

Bonussen

Elke keer als een winnende combinatie wordt verwijderd komt er een willekeurig wild symbool op die plek. Elke keer als zo’n wild symbool verwijderd wordt dan vult er een meter rond de gokkast. Elke keer als deze drie keer gevuld wordt dan krijg je een bonus.

  • Anchor Drop – Tussen de 1 en 3 laag betalende symbolen worden verwijderd van het rooster
  • Willekeurige wilds – Tussen de 4 en 8 willekeurige wild symbolen worden op het rooster geplaatst
  • Mysterie schatkist – Tussen de 2 en 16 middel betalende symbolen veranderen allemaal in mysterie symbolen en daarna allemaal in één en hetzelfde symbool
  • Cannon Blast – Één willekeurig symbool is gekozen en alle symbolen in die rij en kolom worden verwijderd

Gratis Spins Bonus

Als je alle 15 velden vult dan starten de gratis spins. Je ontvangt 9 gratis spins en 2 extra spins voor elke extra 3 velden die je vult.

Tijdens de gratis spins zijn een deel van de vakjes op het rooster anders gekleurd. Hier komen alleen maar mysterie symbolen voor die allemaal in één en hetzelfde symbool worden. Er kunnen meer mysterie symbolen voorkomen tijdens de spins. Als deze aansluiten aan het speciale vak, dan wordt dit alleen maar groter. Hierdoor worden je winsten steeds groter.

Alle overige bonussen blijven ook actief en je kunt ook extra gratis spins winnen.

Oordeel

Play’n Go is waarschijnlijk de meest bekendste provider met deze “rooster” gokkasten, maar ook NetEnt heeft al gokkasten die dit gebruiken.

Nu hebben we ook Reef Raider, wat zeker een succesvolle release is. Alles ziet er goed uit en je krijgt genoeg bonussen waardoor de gokkast interessant blijft. Ook heeft het een maximale uitbetaling van 8.500 keer je inzet, wat zeker een leuke uitbetaling is.

Speel Reef Raider bij elk betrouwbaar NetEnt casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.